O: Saksa "kaikale" jubinaid

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

O: Saksa "kaikale" jubinaid

Postitus Postitas Coger »

Et vaja oleks siis varre otsa korki ja ka korgi alust keermega vastust (seda, mis puidu küljes kinni). Lisaks kuluvad ära nöör ja see auguga kivike nööri külge.
Pole aimugi, kas säärast kraami liigub, ent küsima peab.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Unustasid lisada, et veel vajad tavalise kaika kopsikut ja udugranaadi vart! :wink:
Kasutaja avatar
maeorg
Kasutaja

Postitus Postitas maeorg »

Kasutaja avatar
Coger
Huviline

ivalo kirjutas:Unustasid lisada, et veel vajad tavalise kaika kopsikut ja udugranaadi vart! :wink:
Sa vist nägid seda osta.ee oksjonit, kust ma need olemasolevad jupid sain? Ma oma lolluses ja kogenematuses pidasin kopsigu all olevaid auke nn deaktiveerimisel puuritud avadeks, kust paha kraam välla õngitseti. Deem... Nüüd vaatasin ja võrdlesin kahe erineva kaika pilte ja sain vahest aru. Aga vars neil sama ei ole siis, ma mõtlen udukat ja tavakaigast? Piltide järgi nagu oleks... No eks ma komplekteerin siis selle, mille oma lollusest sain:), ega neid udukaid ka vist väga palju korraliku kopsikuga liikumas pole? Paras kätt harjutada.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Sealt ma selle tähelepaneku tegingi. Varre puitosa igati kobe. Aukudega udukopsik oli juures jah, selle vars on tsipa erinev- treitud randid ja värviga valge triip.
Muidu ülaosa ja alt vindivärk sama. Kunagi olid Aivol need udukad müügis täitsa olemas. Kurtnas oli päris korralik udukopsik (kirjadega), vars aga küljes tavaline.
Pilt
Treitud randid olid pimesi kobamiseks.
Kasutaja avatar
desert eagle
Huviline

Postitus Postitas desert eagle »

Kõikidel udukatel siiski ei olnud vars nende treitud rantidega.Osadel oli taga samasugune vars nagu tavalisel kaikal,ainult et valge triip oli üle varre tõmmatud.
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

desert eagle kirjutas:Kõikidel udukatel siiski ei olnud vars nende treitud rantidega.Osadel oli taga samasugune vars nagu tavalisel kaikal,ainult et valge triip oli üle varre tõmmatud.
Jah, ma olen ka näinud pilti, kus udukal sama vars, mis tavakaikal ja lihtsalt valge triip peal, eks ma siis seda teed lähen isegi nüüd ilmselt. A juppe endiselt vaja, kivikese osas juba miskit susiseb, ent need alumised korgijupid...
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Alumiste korkidega nutt ja hala. Varajased olid veel tsingist, hilisemad paraku must plekk ja see teadupärast ajale eriti vastu ei löö.
Aga mine tea, mõnel võibolla sahtel täis?
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

Up
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

Up!

Endiselt need soovitud vidinad saamata kahjuks...
Hall Kardinal
Huviline

Postitus Postitas Hall Kardinal »

portselanist molakaid kulluses ,minuga ainult see viga,et pole eestis ja ei saa toimetada.kui kusagilt ei kohma vota uhendust. kolme nadala parast olen ehk jaadavalt eestimaal ja saan asja orgunnida.
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

Hall Kardinal kirjutas:portselanist molakaid kulluses ,minuga ainult see viga,et pole eestis ja ei saa toimetada.kui kusagilt ei kohma vota uhendust. kolme nadala parast olen ehk jaadavalt eestimaal ja saan asja orgunnida.
Selge, aitüma! Portselanist vidinad olemas seega, plekist vidinaid kaika otsa portselani katteks ka keegi pakub?:)
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”