O: Saksa "kaikale" jubinaid
O: Saksa "kaikale" jubinaid
Et vaja oleks siis varre otsa korki ja ka korgi alust keermega vastust (seda, mis puidu küljes kinni). Lisaks kuluvad ära nöör ja see auguga kivike nööri külge.
Pole aimugi, kas säärast kraami liigub, ent küsima peab.
Pole aimugi, kas säärast kraami liigub, ent küsima peab.
Sa vist nägid seda osta.ee oksjonit, kust ma need olemasolevad jupid sain? Ma oma lolluses ja kogenematuses pidasin kopsigu all olevaid auke nn deaktiveerimisel puuritud avadeks, kust paha kraam välla õngitseti. Deem... Nüüd vaatasin ja võrdlesin kahe erineva kaika pilte ja sain vahest aru. Aga vars neil sama ei ole siis, ma mõtlen udukat ja tavakaigast? Piltide järgi nagu oleks... No eks ma komplekteerin siis selle, mille oma lollusest sain:), ega neid udukaid ka vist väga palju korraliku kopsikuga liikumas pole? Paras kätt harjutada.ivalo kirjutas:Unustasid lisada, et veel vajad tavalise kaika kopsikut ja udugranaadi vart!
Sealt ma selle tähelepaneku tegingi. Varre puitosa igati kobe. Aukudega udukopsik oli juures jah, selle vars on tsipa erinev- treitud randid ja värviga valge triip.
Muidu ülaosa ja alt vindivärk sama. Kunagi olid Aivol need udukad müügis täitsa olemas. Kurtnas oli päris korralik udukopsik (kirjadega), vars aga küljes tavaline.

Treitud randid olid pimesi kobamiseks.
Muidu ülaosa ja alt vindivärk sama. Kunagi olid Aivol need udukad müügis täitsa olemas. Kurtnas oli päris korralik udukopsik (kirjadega), vars aga küljes tavaline.

Treitud randid olid pimesi kobamiseks.
- desert eagle
- Huviline
Jah, ma olen ka näinud pilti, kus udukal sama vars, mis tavakaikal ja lihtsalt valge triip peal, eks ma siis seda teed lähen isegi nüüd ilmselt. A juppe endiselt vaja, kivikese osas juba miskit susiseb, ent need alumised korgijupid...desert eagle kirjutas:Kõikidel udukatel siiski ei olnud vars nende treitud rantidega.Osadel oli taga samasugune vars nagu tavalisel kaikal,ainult et valge triip oli üle varre tõmmatud.
-
- Huviline
Selge, aitüma! Portselanist vidinad olemas seega, plekist vidinaid kaika otsa portselani katteks ka keegi pakub?:)Hall Kardinal kirjutas:portselanist molakaid kulluses ,minuga ainult see viga,et pole eestis ja ei saa toimetada.kui kusagilt ei kohma vota uhendust. kolme nadala parast olen ehk jaadavalt eestimaal ja saan asja orgunnida.