müüa saksa asju
müüa saksa asju
Kuulutan välja väikese oksjoni:Wehrmachti pannal 500kr.,Wehrmachti supitaldrik 200kr.,SSpannal 1500kr.,SS supilusikas 1500.Pilte näeb aadressil www.album.ee/juhan Ühendust saab E maili kaudu:hugo07@hot.ee
Tere siis kodanik Juku.
Kordan ka eelmiste kamraadide küsimusi:
1. kui oksjon siis avalik, st. pakkumised foorumis (sellest ka varem siin foorumis juttu olnud)
2. kui kaua kestab oksjon - sooviks täpset oksjoni lõpptähtaega
3. milline on oksjoni samm, millega pakkumisi tehakse
Kõike seda küsin kuna me üritame seda foorumit hoida tsiviliseeritumana, kus kamraadid peavad kinni oma lubadustest ja kokkulepetest, mitte ei tee niisama pulli nagu ühes teises foorumis, mille nime ma ei nimeta niigi saavad enamus aru mida ma mõtlen
. Kuna seal teises foorumis ei maksa mingid kokkulepped ja ka keegi ei pea üldjuhul antud müügilubadustest kinni (näiteid võiks tuua hulgim).
Ja lähtuvalt sellest ootan vastuseid küsimustele tänaseks õhtuks muidu läheb kahjuks su müügiteema lukku. Kui sul on mõni pretensioon mu kirjutatu suhtes saada mulle meil või helista (mu kontaktandmed on pealehel olemas).
Tervitades
Aivo
Kordan ka eelmiste kamraadide küsimusi:
1. kui oksjon siis avalik, st. pakkumised foorumis (sellest ka varem siin foorumis juttu olnud)
2. kui kaua kestab oksjon - sooviks täpset oksjoni lõpptähtaega
3. milline on oksjoni samm, millega pakkumisi tehakse
Kõike seda küsin kuna me üritame seda foorumit hoida tsiviliseeritumana, kus kamraadid peavad kinni oma lubadustest ja kokkulepetest, mitte ei tee niisama pulli nagu ühes teises foorumis, mille nime ma ei nimeta niigi saavad enamus aru mida ma mõtlen

Ja lähtuvalt sellest ootan vastuseid küsimustele tänaseks õhtuks muidu läheb kahjuks su müügiteema lukku. Kui sul on mõni pretensioon mu kirjutatu suhtes saada mulle meil või helista (mu kontaktandmed on pealehel olemas).
Tervitades
Aivo
- METSAVEND219
- Kasutaja
Mõtlesin, et äkki müüks ka paar saksa asja, niisama "kõvatamise" eesmärgil. Ja kõigile kes küsiksid palju maksab jne. vastaksin, et läinud, juba ammu ja raske raha eest. Päris kõva, eksole?
Arusaadav, et kõigil pole netile igapäevast juurdepääsu, aga niiviisi see süsteem ka ei toimi. Võidab see, kellel surres kõige rohkem asju on

Arusaadav, et kõigil pole netile igapäevast juurdepääsu, aga niiviisi see süsteem ka ei toimi. Võidab see, kellel surres kõige rohkem asju on

Yes!
Tubli, kamraad Ivalo!
Olen igati sinuga nõus.Tahtsin kirjutada täpselt samad sõnad, aga sa jõudsid lihtsalt ette. Asi hakkab tõesti halenaljakaid vorme võtma. Seda just foorumi uute liikmete poolt ja abil. Vastik ja kurb lugeda.Salaoksjonid, läbi PS-i.Üks müüb, teine kiidab takka. Lubatakse müüa ühe hinnaga, siis aga järsku selgub, et müüja otsustab teha veel ka oksjoni (kui seda saab oksjoniks nimetada), sest kosmosest on saabunud mingid tundmatud UFO-d, kes pakuvad juba ära lubatud eseme eest kosmilist hinda.....Jne,jne. Näiteid ei hakka tooma.Kõik on kirjaoskajad.
Olen igati sinuga nõus.Tahtsin kirjutada täpselt samad sõnad, aga sa jõudsid lihtsalt ette. Asi hakkab tõesti halenaljakaid vorme võtma. Seda just foorumi uute liikmete poolt ja abil. Vastik ja kurb lugeda.Salaoksjonid, läbi PS-i.Üks müüb, teine kiidab takka. Lubatakse müüa ühe hinnaga, siis aga järsku selgub, et müüja otsustab teha veel ka oksjoni (kui seda saab oksjoniks nimetada), sest kosmosest on saabunud mingid tundmatud UFO-d, kes pakuvad juba ära lubatud eseme eest kosmilist hinda.....Jne,jne. Näiteid ei hakka tooma.Kõik on kirjaoskajad.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Seltsimehed. Tõepoolest on ehmatav tunne kui istud poolunisena arvutisse ja su PS kast on täis ostusoove. Nimelt panin naljaviluks ülesse, et mul ka üks kole kiiver ja tuli privas kolm pakkumist. Mina ei hakka loomulikult nüüd hinda tõstma, vaid kellaajaliselt esimesel pakkujal on ostuõigus, aga mis seal imestada, kui noorel poisil sellise kirjatulva peale dollarimärgid silme ees jooksma hakkasid.Noomisin küll teist, aga tegu oli juba tehtud ja pretsedent loodud. "OÜ Kolaäri" vabandab Hundi ees, kes kaardist ilma jäi. Samas läks ju Hr. Kortik ka oksjoni ideega kaasa.Minu meelest tuleks uutele liikmetele katseaeg kehtestada. Mõne postituse järgi on selge, kas tegu tõsise võitleja või sten 15-ga.
Aga on ka kogemusi, kus ostusoov on pealtnäha kindel, aga raha ei jõua kuidagi minu arve peale.
Mis internetti puutub siis näiteks eile olin terve päeva Sõrves kuhu ajalehed jõuavad alles kell 15.00 ja lähim postkast on Iidel.Sommidel on küll üle sati internet, aga see on kallis.
Aga on ka kogemusi, kus ostusoov on pealtnäha kindel, aga raha ei jõua kuidagi minu arve peale.
Mis internetti puutub siis näiteks eile olin terve päeva Sõrves kuhu ajalehed jõuavad alles kell 15.00 ja lähim postkast on Iidel.Sommidel on küll üle sati internet, aga see on kallis.