Osta.ee oksjonist...

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Kasutaja avatar
Niederland
Veteran

Postitus Postitas Niederland »

Nööbi taga on G=Gitler. Ehk siis Hitleri enda nööp.

Tegelikult peaks müüjalt endalt küsima. Kui hakkab tavapärane keerutamine, on asi kahtlane.
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Ega see nööp jätabki mulje nagu selle valmistamisega oleks jälle lätimaa parimad pojad ametis olnud :D .
gaasimask
Huviline

Postitus Postitas gaasimask »

http://www.germanmilitaria.com/Politica ... 01155.html

suht sarnane nööp :) -äkki ongi NSDAPi oma :roll:
Üksik Hunt

Kui sa neid kahte nööpi kõrvuti vaatad, siis saad sa ju aru kui erinevad nad tegelikult on, need sarnanevad sama palju kui mina näiteks leeniniga ehk keegi on küll üritanud, aga pole hästi välja tulnud.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Ei mina usu , et sellist asja tasuks tänapäeval järgi teha. Kes neid faasaninööpe ikka ihaldab? Eestis peaks sellist kolu nööbikarpides leiduma , parteigenossesid oli ju maa täis . Käisid taludes mune ja pekki vorpimas ja eks punnis kõhu eest lendas nii mõnigi nööbike minema.

Niederland aga eksib - nööp ei kuulunud mitte Aadule , vaid Geinrich Gimmlerile
Üksik Hunt

Lätis on üks siuke seltsimees kes toodab tööstuslikult saksanööpe, kui originaali kõrvale ei pane ei ütleks, et koopiad. Lihtsalt selle osta nööbi kana ju hoopis teine kui gaasimaski lisatud lingil.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Aga miks mitte....

Postitus Postitas kortik »

........German Gering.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
Niederland
Veteran

Postitus Postitas Niederland »

Või hoopiski Gebels? See kõik teeb otsustamise raskeks. :)
Kasutaja avatar
hugo1
Huviline

Postitus Postitas hugo1 »

parteigenossesid oli ju maa täis . Käisid taludes mune ja pekki vorpimas ja eks punnis kõhu eest lendas nii mõnigi nööbike minema.
Ma ise kahtlustasin, et kui see nööp on tõesti õige, siis just kuulus pruunivärvi kuue juurde :wink: (kuigi minu teada nende kuubedel sellised nööpe ei olnud, kuid mine Sa tea)
Kuid asjal on üks aga, neid pruunikuue mehi ei olnud siin Eestis just väga palju. Meie ei kõlvanud ju parteisse :wink:
Et mitte lugejaid segadusee ajada ütlen otse välja, et kaldun arvama sama, mis üksik hunt ja Niederland, tegu on haleda koopiaga.
Kui just see G seal tõesti Hitlerit ei tähenda, siis tasuks küll see ära osta :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Kuldfaasanid , ehk parteilased olid kõik tagalas soojadel kohtadel ja jagus neid siia Litzmannile kamandada karjade viisi. Loomulikult jäi nendest kolu kõvasti vähem maha , kui rindesõdurist. Rinde lähenedes oli parteimees ammu udus , kui neid just enne püssi alla ei sunnitud..
Pruunsärklase ehk SA mehe särgil sellised nööbid ei käinudki - paluks mitte segamini ajada partei mundriga.
SA nööp vedeleb mul omal kusagil - sama mummuline , kui armeel , ainult kuldset karva.
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”