Nööbi taga on G=Gitler. Ehk siis Hitleri enda nööp.
Tegelikult peaks müüjalt endalt küsima. Kui hakkab tavapärane keerutamine, on asi kahtlane.
Osta.ee oksjonist...
- Niederland
- Veteran
Ei mina usu , et sellist asja tasuks tänapäeval järgi teha. Kes neid faasaninööpe ikka ihaldab? Eestis peaks sellist kolu nööbikarpides leiduma , parteigenossesid oli ju maa täis . Käisid taludes mune ja pekki vorpimas ja eks punnis kõhu eest lendas nii mõnigi nööbike minema.
Niederland aga eksib - nööp ei kuulunud mitte Aadule , vaid Geinrich Gimmlerile
Niederland aga eksib - nööp ei kuulunud mitte Aadule , vaid Geinrich Gimmlerile
- Niederland
- Veteran
Ma ise kahtlustasin, et kui see nööp on tõesti õige, siis just kuulus pruunivärvi kuue juurdeparteigenossesid oli ju maa täis . Käisid taludes mune ja pekki vorpimas ja eks punnis kõhu eest lendas nii mõnigi nööbike minema.

Kuid asjal on üks aga, neid pruunikuue mehi ei olnud siin Eestis just väga palju. Meie ei kõlvanud ju parteisse

Et mitte lugejaid segadusee ajada ütlen otse välja, et kaldun arvama sama, mis üksik hunt ja Niederland, tegu on haleda koopiaga.
Kui just see G seal tõesti Hitlerit ei tähenda, siis tasuks küll see ära osta

Kuldfaasanid , ehk parteilased olid kõik tagalas soojadel kohtadel ja jagus neid siia Litzmannile kamandada karjade viisi. Loomulikult jäi nendest kolu kõvasti vähem maha , kui rindesõdurist. Rinde lähenedes oli parteimees ammu udus , kui neid just enne püssi alla ei sunnitud..
Pruunsärklase ehk SA mehe särgil sellised nööbid ei käinudki - paluks mitte segamini ajada partei mundriga.
SA nööp vedeleb mul omal kusagil - sama mummuline , kui armeel , ainult kuldset karva.
Pruunsärklase ehk SA mehe särgil sellised nööbid ei käinudki - paluks mitte segamini ajada partei mundriga.
SA nööp vedeleb mul omal kusagil - sama mummuline , kui armeel , ainult kuldset karva.