Pildileht Nr3

Osta, müü ja vaheta ...
Kasutaja avatar
3xit
Kasutaja

Pildileht Nr3

Postitus Postitas 3xit »

Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

Kas see Pildilehe müük oli juba foorumis päevakorras ? Mäletan et lugesin aga enam ei leia kustkohast . Kas Uscha kirjutas et tal see number ainsana puudu ? Oksjonilt seda üsna raske kätte saada , hinnad lähevad päris kõrgeks . Oleks muidugi huvitav vaadata täieliku Pildilehe kogu , ehk Uschal veab .
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

oli jah korraks siin ka müügis aga siis mõeldi ringi.
ehk kellegil teisel veab, sest mina rohkem pakkuma ei hakka.
kaua ma ikka lolli mängin ja ühele asjale mitmes kohas pakkumisi teen.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

Kas selline ümbermõtlemine on ikka ilus? Viitaks ühele reeglite punktile:

2. Müügi puhul vastutab müüja nii kauba kui ka tehingu sooritamise eest - kui oled lubanud müüa, siis ka müüd, olenemata privaatsõnumina tehtud suurematest pakkumistest

Võimalik, et reegleid vaja ümber teha, mina tõlgendan lubaduse all müüa ka seda, et kui asi on müügile pandud, siis viiakse müügiprotsess lõpuni.

Osta oktsioni puhul on see halb asi, et ei tea, kelle kätte asi satub. Siin on see teada, et asi läheb headesse kätesse ja see on tihti rahast olulisemgi.
Kasutaja avatar
Rändur
Huviline

Postitus Postitas Rändur »

Oksjoni puhul on hoopis see halb, et sellise suure summa puhul maksad alustustasu + lõpus veel ikkagi teenustasu ka maha, nii et... siin oleks ehk rohkem, kiiremini ja kindlalt saanud. :wink:
kaapekakk
Huviline

Postitus Postitas kaapekakk »

ahnus on inimlik...
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Ahnus ei ole inimlik, kuigi eelmine kirjutaja nii arvas. Kui me lähtume nüüd selle foorumi reeglitest kui ka muust meil Eestis kehtivast seadusandlusest näiteks VÕS'ist, siis on müüa kohustatud selle Pildilehe nüüd juba müüma Uschale kokkulepitud hinnaga, juhul ta nüüd soovib taganeda kokkuleppest, mis vastavalt VÕS'ile võib olla ka suuline kuigi siin toimus asi kirjalikult on nüüd tegelikult Uschal õigus nõuda õiglast kompensatsiooni mis võib ületada ka selle eseme hinna. See minu isiklik arusaam asjast. Kuigi ma arvan, et see müüale eriti kohale ei jõua ja veel - muideks osta.ee oksjoneid saab ka tühistada ning jääda siin kamraadide ees ausaks.
Kasutaja avatar
3xit
Kasutaja

Postitus Postitas 3xit »

Siuke jutt siis edu mehed:)
kaapekakk
Huviline

Postitus Postitas kaapekakk »

igatahes, se's situatsioonis on ahnus autundest üle
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Ma ei saanud nüüd aru miks kodanik 3xit siin edu soovib ja mis talle nalja teeb, kuigi tean, et Uscha sinuga vaeval et kemplema hakkab. Asi ju tegelikult naljas kaugel. Käitud sina siin foorumis nii, eivõta keegi sind ju siin enam tõsiselt.
Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

Eks nii mõnigi tahab Eesti TOP viiekümne rikkama hulka kuuluda . Igatahes Uscha , kui see Pildileht peaks mulle kusagilt näppu hakkama , saad selle endale . Nagu juba kirjutatud , täieliku kogu on hoopis huvitavam vaadata , kui üksikuid numbreid . Ei usu ka et Uscha neid üksinda salaja sirvima hakkab ega huvilistele näita .
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Ei pretendeeri Ruussergi poolt jagatavatele pildilehtedele, aga inimesi, kellel just toosama 3 number puudu ikka jagub.
Mina nende hulgas. :wink:
Oksjoneerimine kired üles kütnud.
Kes solvunud, kes niisama vihane!
Ei saa müüjat nüüd surmapatus ka süüdistada, kes ei tahaks oma tehingut maksimaalseima kasuga läbi viia?
Pakkuda saab mitu päeva ja katki pole midagi, foorumis pakutud alghind oleks naguinii üle löödud.
Eetilise poole pealt muidugi tingimuste muutmine kena ei paista.
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

3 855.00 Õnnitlused kirde võitlusruumi !!! :D
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Önnitlused! 8)
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Kasutaja avatar
Coger
Huviline

Postitus Postitas Coger »

Täitsa lõpp, mis hind... Saan aru, et tegemist haruldusega, ent ühe ajakirja eest ligi neli tonni ikkagi...
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”