Pildileht Nr3
Kas see Pildilehe müük oli juba foorumis päevakorras ? Mäletan et lugesin aga enam ei leia kustkohast . Kas Uscha kirjutas et tal see number ainsana puudu ? Oksjonilt seda üsna raske kätte saada , hinnad lähevad päris kõrgeks . Oleks muidugi huvitav vaadata täieliku Pildilehe kogu , ehk Uschal veab .
Kas selline ümbermõtlemine on ikka ilus? Viitaks ühele reeglite punktile:
2. Müügi puhul vastutab müüja nii kauba kui ka tehingu sooritamise eest - kui oled lubanud müüa, siis ka müüd, olenemata privaatsõnumina tehtud suurematest pakkumistest
Võimalik, et reegleid vaja ümber teha, mina tõlgendan lubaduse all müüa ka seda, et kui asi on müügile pandud, siis viiakse müügiprotsess lõpuni.
Osta oktsioni puhul on see halb asi, et ei tea, kelle kätte asi satub. Siin on see teada, et asi läheb headesse kätesse ja see on tihti rahast olulisemgi.
2. Müügi puhul vastutab müüja nii kauba kui ka tehingu sooritamise eest - kui oled lubanud müüa, siis ka müüd, olenemata privaatsõnumina tehtud suurematest pakkumistest
Võimalik, et reegleid vaja ümber teha, mina tõlgendan lubaduse all müüa ka seda, et kui asi on müügile pandud, siis viiakse müügiprotsess lõpuni.
Osta oktsioni puhul on see halb asi, et ei tea, kelle kätte asi satub. Siin on see teada, et asi läheb headesse kätesse ja see on tihti rahast olulisemgi.
Ahnus ei ole inimlik, kuigi eelmine kirjutaja nii arvas. Kui me lähtume nüüd selle foorumi reeglitest kui ka muust meil Eestis kehtivast seadusandlusest näiteks VÕS'ist, siis on müüa kohustatud selle Pildilehe nüüd juba müüma Uschale kokkulepitud hinnaga, juhul ta nüüd soovib taganeda kokkuleppest, mis vastavalt VÕS'ile võib olla ka suuline kuigi siin toimus asi kirjalikult on nüüd tegelikult Uschal õigus nõuda õiglast kompensatsiooni mis võib ületada ka selle eseme hinna. See minu isiklik arusaam asjast. Kuigi ma arvan, et see müüale eriti kohale ei jõua ja veel - muideks osta.ee oksjoneid saab ka tühistada ning jääda siin kamraadide ees ausaks.
Eks nii mõnigi tahab Eesti TOP viiekümne rikkama hulka kuuluda . Igatahes Uscha , kui see Pildileht peaks mulle kusagilt näppu hakkama , saad selle endale . Nagu juba kirjutatud , täieliku kogu on hoopis huvitavam vaadata , kui üksikuid numbreid . Ei usu ka et Uscha neid üksinda salaja sirvima hakkab ega huvilistele näita .
Ei pretendeeri Ruussergi poolt jagatavatele pildilehtedele, aga inimesi, kellel just toosama 3 number puudu ikka jagub.
Mina nende hulgas.
Oksjoneerimine kired üles kütnud.
Kes solvunud, kes niisama vihane!
Ei saa müüjat nüüd surmapatus ka süüdistada, kes ei tahaks oma tehingut maksimaalseima kasuga läbi viia?
Pakkuda saab mitu päeva ja katki pole midagi, foorumis pakutud alghind oleks naguinii üle löödud.
Eetilise poole pealt muidugi tingimuste muutmine kena ei paista.
Mina nende hulgas.

Oksjoneerimine kired üles kütnud.
Kes solvunud, kes niisama vihane!
Ei saa müüjat nüüd surmapatus ka süüdistada, kes ei tahaks oma tehingut maksimaalseima kasuga läbi viia?
Pakkuda saab mitu päeva ja katki pole midagi, foorumis pakutud alghind oleks naguinii üle löödud.
Eetilise poole pealt muidugi tingimuste muutmine kena ei paista.