Kuum veebruar 2008
Brunner kirjutas;
Siin rätseppadest juttu-mulle toodi huvitavad Herberz-Solingeni käärid,huvitavaks teeb asja see,et markeeritud palmipuu,püramiidi ja kriigsmariini kanaga. Aaafrikakorpusekörbelaevastiku rätsepa omad.
Kõrbelaevadeks nimetatakse ju kaamleid. Niiet asi hakkab selginema
Siin rätseppadest juttu-mulle toodi huvitavad Herberz-Solingeni käärid,huvitavaks teeb asja see,et markeeritud palmipuu,püramiidi ja kriigsmariini kanaga. Aaafrikakorpusekörbelaevastiku rätsepa omad.
Kõrbelaevadeks nimetatakse ju kaamleid. Niiet asi hakkab selginema

Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
No nii,helistasin ja küsisin täpsemalt-egas suurt targemaks ei saanugi
,lihtsalt keegi oli ostnud Möisakülla maja ja säält siis leitud! Nii,et ei mingit stoorit-mulle karbike meeldis ja erastasin ta oma kuljuste jauks ää!
Hind oli suhteliselt normaalne-tänud müüale. Kas tehtud söja aal vöi pääle söda,mul poogen-vähemalt keegi on vaeva näinu ja pean ütlema ,et vägagi targasti tehtud,osavate kätega meistrimees olnu! Tekst oleks vöinud muidugi korralikus "gootis" olla,aga see selleks. Ikkagi ilus kast
!
Käärid-nähtavasti keegi rätsepp-matroose Aafrika vetes seilanu ,ju siis sääl nähtu on teda lummanud ja lasi mönel graveerijal käärid ilusamaks teha
Selgelt näha ,et kujutis graveeritud. Kust kuradi kohast need käärid Kabliranda sattusid ,ei oska mitte öölda. Juusi löiguvad ka kuramuse häästi 

Hind oli suhteliselt normaalne-tänud müüale. Kas tehtud söja aal vöi pääle söda,mul poogen-vähemalt keegi on vaeva näinu ja pean ütlema ,et vägagi targasti tehtud,osavate kätega meistrimees olnu! Tekst oleks vöinud muidugi korralikus "gootis" olla,aga see selleks. Ikkagi ilus kast

Käärid-nähtavasti keegi rätsepp-matroose Aafrika vetes seilanu ,ju siis sääl nähtu on teda lummanud ja lasi mönel graveerijal käärid ilusamaks teha

Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
See roheline värv mis seal peal on tundub olevat kaunis vana, kardan et sõjaajal juba tehtud. Millega seda värvi niimoodi kätte saada, et ei kahjusta kirja? Ei julge väga torkida ka rikud veel asja päris ära. Tegelikkuses peaks ta olema haljas metall vist, või...?
See see sama Aruvalla lamp aga mitte 1500 eest
Muide see portselan põleti on kuidagi nii tehtud, et ta suure leegiga põledes ei tahma nagu õlilamp kui tal klaasi peal ei ole. Päris valge tulega, minu 20m2 toa valgustab vabalt ära, et lehte lugeda. Ainuke puudus on see, et õli potsiku maht väike. Eks sõjaoludes õigustab end igati ära.
Tegelt ta mõeldud üldse soojendusahjuna.
See see sama Aruvalla lamp aga mitte 1500 eest

Muide see portselan põleti on kuidagi nii tehtud, et ta suure leegiga põledes ei tahma nagu õlilamp kui tal klaasi peal ei ole. Päris valge tulega, minu 20m2 toa valgustab vabalt ära, et lehte lugeda. Ainuke puudus on see, et õli potsiku maht väike. Eks sõjaoludes õigustab end igati ära.
Tegelt ta mõeldud üldse soojendusahjuna.