..et kõik küsimused seltsimees HÕBEHALL-ileSee tibla kaebas ära ja mina sain osta.ee käest veel hoiatuse ka! Sellele ma kirjutasin vastu ikka nii, nagu ma asjast päriselt arvan! Näis mis vastatakse!

..ja TAAVI võiks ju aidata vahendamisega...

..et kõik küsimused seltsimees HÕBEHALL-ileSee tibla kaebas ära ja mina sain osta.ee käest veel hoiatuse ka! Sellele ma kirjutasin vastu ikka nii, nagu ma asjast päriselt arvan! Näis mis vastatakse!
..ilmselt lihtsalt miski suvalise vene vabriku 1MS-aegne toodang - selliseid sõjaaja "juhutootjaid" oli seal ikka mitmeid ja nende toodang oligi "toorem" kui tsaaririigi kolmel põhilisel relvatehasel(-missolid Tuula, Iževsk ja Sestroretsk)...skorpion madu kirjutas: ↑N Mai 09, 2024 12:05 pm Sain täägi , mis on kõige ligilähedasem Arsenali tehases valmistamiseks kasutatud täägile, ehk siis , vasakul pool oleval täägil on tahukad laiemad, kui kõrval oleval vana tüübi täägil. Üldse meenutab see vasak poolne robustne tääk pigem toorikut, ka arsenali tääk on üks-ühele sama robustne ja tummine ork. Mul on mitmed arsenali täägid käest läbi käinud, kõikidel sama kuju, lai tahukas,ja madalad veresooned, ning hulga raskem tavalisest täägist.