..janii ongi, raisk - minul, Borjal, selle vabariigi juhtival täägikogujal EI OLE ÜLDSE ARSENALi TÄÄKIKas sul pole endal üldse ARSENAL-i tääki?

Et iga krd õhtu ma pean selle õudse teadmisega uinuma ja iga neetud hommik ma pean selle õudusega ärkama

..janii ongi, raisk - minul, Borjal, selle vabariigi juhtival täägikogujal EI OLE ÜLDSE ARSENALi TÄÄKIKas sul pole endal üldse ARSENAL-i tääki?
..on küll "kuskilt lugeda" - õkva siitsamast foorumist näitskorpion madu kirjutas: ↑L Okt 28, 2023 7:49 pm Kas on mingeid andmeid, kui palju neid tääke üldse toodeti? Pole nagu kuskilt lugeda..
Natuke läheb juba teemast kõrvale, aga neid legende on küll ja reaalsus on vähemalt osa neid kinnitanud. Nt raua tänavu lahingus kasutatud relvad olid ju juba korra maha maetud. Kui õigesti mäletan, siis Väinjärve mõisa trepi alt olid nõuka ajal KL relvade lukud välja tulnud jne. Ma pigem paneks panused sellele, et kui anti käsk KL relvad tagasi korjata, siis täägid lükati kuhugile palgi vahele ja sellepärast neid nii vaikselt välja tiksubki ja reaalsus on see, et aja möödudes kasutati neid nii, nagu jumal juhatas. Mul on nt kodus keldri seina tikud taotud ja ega enam ei tuvasta ka, kelle toodang need olid.skorpion madu kirjutas: ↑P Okt 29, 2023 9:33 pm Seda juttu olen kuulnud küll , et KOLGA-JAANIS leidis üks kolhoosi keevitaja lakast sadu mossini tääkisid millest ta keevitas mammidele sõnniku harkke ja muid hangusid kokku 3.-rubla tükk! Aga väga palju KL vanu püsse ja tääkisid, laskemoona on Viljandi järve põhjas, "kitsas-kaela"kandis!Üks tuttav tuuker kes töötas enne vetelpäästes kinnitas seda juttu, kuna oli ise seal all käinud.
..eks ta ole - kut külmrelvadega vähe kogemusi, tuleb iks ettevaatlik ollaskorpion madu kirjutas: ↑T Nov 14, 2023 9:07 pm NB! Veel selle täägi kohta, kui keegi sellise ostab, siis ettevaatust tupest välja tõmbamisega! Tegemist väga terava ja jäigalt välja käiva täägiga! Minul igatahes on käel plaaster peal juba!