StGw44
ehk saad mulle pildid saata aadressile seakartul@hot.ee või saad ehk siia samasse foorumisse üles panna! 

foorum.rindeleht.ee
autorilt
Kuna selle asjandusega arvatavasti pauku teha ei saa siis seda arvatavasti deaktiveerima ka ei pea.Kuid on sellises korras et saab väga hea ettekujutuse millega tegu. Magasini sees olev vedru isegi toimib ja kaalub eniselt 4,5 kilo kanti. Kes tahab pilte näha siis e-mail: Jerico@hot.ee.
deaktiveerimine
Sõbrakesed, lugege korralikult relvaseadust ja riigikohtu lahendeid. Igatahes on parem magada, kui endine relv on ametlikult deaktiveeritud ja selle kohta on ka vastav dokument.Tuletan meelde, et relvaseaduse sätete kohaselt on peale relva enese karistatav ka relva olulise osa omamine, müümine, edasiandmine.....olulised osad on: lukk, raud, päästikumehhanism, padrunipesa.Kõik ei tule esimese hooga meeldegi.Igatahes, lugege algul seadus läbi.Muuseas on relvaseaduses juttu ka külmrelvadest!!!See aga , et endisest relvast lasku ei tule, ei tähenda vabastamist vastutusest.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Re: deaktiveerimine
karistata on omada toru,lukku ja padrunpesa.kortik kirjutas:Sõbrakesed, lugege korralikult relvaseadust ja riigikohtu lahendeid. Igatahes on parem magada, kui endine relv on ametlikult deaktiveeritud ja selle kohta on ka vastav dokument.Tuletan meelde, et relvaseaduse sätete kohaselt on peale relva enese karistatav ka relva olulise osa omamine, müümine, edasiandmine.....olulised osad on: lukk, raud, päästikumehhanism, padrunipesa.Kõik ei tule esimese hooga meeldegi.Igatahes, lugege algul seadus läbi.Muuseas on relvaseaduses juttu ka külmrelvadest!!!See aga , et endisest relvast lasku ei tule, ei tähenda vabastamist vastutusest.
kommentaar
Ei saanud aru eelkommenteerijast? Kas mu jutt oli seosetu ja peaks uuesti, personaalselt kellegile midagi selgitama.Või tundus minu poolt kirjutatu eelkommenteerijale naljakas???
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...