StGw44

Osta, müü ja vaheta ...
Suletud
laurelia
Kasutaja

StGw44

Postitus Postitas laurelia »

Paneksin müüki, mis hinda küsida!
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Saada mulle faksile 6412 226 sturmi deaktiveerimise paberid ja räägime edasi.
laurelia
Kasutaja

Ta on roostes ja laskmiskõlbmatu!
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

ehk saad mulle pildid saata aadressile seakartul@hot.ee või saad ehk siia samasse foorumisse üles panna! :wink:
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
hugo1
Huviline

Postitus Postitas hugo1 »

Tegemist minu teada üsna haruldase esemega Eestis.
Tee avalik oksjon saad kõige parema hinna.
Muidugi see, et ei ole pabereid võib olla probleem, kuid kindlasti saab seda lahentada.
laurelia
Kasutaja

autorilt

Kuna selle asjandusega arvatavasti pauku teha ei saa siis seda arvatavasti deaktiveerima ka ei pea.Kuid on sellises korras et saab väga hea ettekujutuse millega tegu. Magasini sees olev vedru isegi toimib ja kaalub eniselt 4,5 kilo kanti. Kes tahab pilte näha siis e-mail: Jerico@hot.ee.
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

saatsin Sulle privaatsõnumi :wink:
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

deaktiveerimine

Postitus Postitas kortik »

Sõbrakesed, lugege korralikult relvaseadust ja riigikohtu lahendeid. Igatahes on parem magada, kui endine relv on ametlikult deaktiveeritud ja selle kohta on ka vastav dokument.Tuletan meelde, et relvaseaduse sätete kohaselt on peale relva enese karistatav ka relva olulise osa omamine, müümine, edasiandmine.....olulised osad on: lukk, raud, päästikumehhanism, padrunipesa.Kõik ei tule esimese hooga meeldegi.Igatahes, lugege algul seadus läbi.Muuseas on relvaseaduses juttu ka külmrelvadest!!!See aga , et endisest relvast lasku ei tule, ei tähenda vabastamist vastutusest.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
soadf
Veteran

Re: deaktiveerimine

Postitus Postitas soadf »

kortik kirjutas:Sõbrakesed, lugege korralikult relvaseadust ja riigikohtu lahendeid. Igatahes on parem magada, kui endine relv on ametlikult deaktiveeritud ja selle kohta on ka vastav dokument.Tuletan meelde, et relvaseaduse sätete kohaselt on peale relva enese karistatav ka relva olulise osa omamine, müümine, edasiandmine.....olulised osad on: lukk, raud, päästikumehhanism, padrunipesa.Kõik ei tule esimese hooga meeldegi.Igatahes, lugege algul seadus läbi.Muuseas on relvaseaduses juttu ka külmrelvadest!!!See aga , et endisest relvast lasku ei tule, ei tähenda vabastamist vastutusest.
karistata on omada toru,lukku ja padrunpesa.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

kommentaar

Postitus Postitas kortik »

Ei saanud aru eelkommenteerijast? Kas mu jutt oli seosetu ja peaks uuesti, personaalselt kellegile midagi selgitama.Või tundus minu poolt kirjutatu eelkommenteerijale naljakas???
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Suletud

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”