Mingi kepp milnetiga?
Mingi kepp milnetiga?
Kui lehele lähen, viskab mu kohe välja ja kiri ekraanil ütleb:
The web address you entered could not be found
[more information]
You were trying to go to ad.smartad.ee
WTF?
The web address you entered could not be found
[more information]
You were trying to go to ad.smartad.ee
WTF?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Re: Mingi kepp milnetiga?
Praegust küll töötab edukalt, st laupäev 15:40.
Võid ju alati cache tühjaks teha ctr+schift+del
Ise ka kunagi ligi ei saanud, mingi paha viirus oli arvuti sisse tulnud, pärast surmamist sain jälle edukalt militariseeruda.
Võid ju alati cache tühjaks teha ctr+schift+del
Ise ka kunagi ligi ei saanud, mingi paha viirus oli arvuti sisse tulnud, pärast surmamist sain jälle edukalt militariseeruda.
Mozilla vist jamab milnetiga, Exploreriga proovides kõik korras.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Sul on ilmselt mingi paharett masinas, mis ilmutab end läbi mozilla.divine kirjutas:Mozilla vist jamab milnetiga, Exploreriga proovides kõik korras.
Vist ongi, sest vahepeal hangus kogu kupatus kinni. Viin läbi raviprotseduuri.funker kirjutas:Sul on ilmselt mingi paharett masinas, mis ilmutab end läbi mozilla.divine kirjutas:Mozilla vist jamab milnetiga, Exploreriga proovides kõik korras.
Minul teeb sama trikki mursillaga, kaesin üle, kõik viirusetõrjed ja müürid olemas, mingeid teateid intruuderitest ei anna!
Vaatasin lähemalt - Milneti foorumi esilehe koodi sees on jah mingite reklaamijate
javaskriptid - ad.smartad.ee, adsby.klikki.com, kusjuures esimene neist ei lahene.
Tuleb omanikult küsida, miks meid selliste asjadega kostitatakse.
Mul on firefoxil NoScript peal, ma ei pannud algul neid skripte tähelegi.
Soovitan soojalt. http://noscript.net/
javaskriptid - ad.smartad.ee, adsby.klikki.com, kusjuures esimene neist ei lahene.
Kle, ole sa tuhandeks! Tegin kõik vaenlasega võitlemise programmide poolt pakutavad protseduurid ja disc-cleanupi ära, abi ei midagi. Link, mille siia panid- ma kahjuks ei oska sellel saidil käituda. Või kas peaksingi, äkki milnet ise peaks asja jonksu ajama, et minusugune lääneliku rokkmuusika, lollikstegevate vedelike ja veebierootika küüsis mandunu nende saiti FF-ga külastada saaks?funker kirjutas:Vaatasin lähemalt - Milneti foorumi esilehe koodi sees on jah mingite reklaamijate
Ideaalis võiks jah Milnet ise oma asjad korda teha ja reklaamilingid ära koristada, aga elu pole alati ideaalne. See link, mis ma viitasin, sealt on vasakul üleval link installiks (või siis panna see link otse urli reale https://secure.informaction.com/downloa ... .6.4.4.xpi), siis installitakse tulirebasele üks vidin, mis vaikimisi keelab ära kõik flashid, javad, javaskriptid. Asja pluss pool on see, et siis on palju kuivem tunne suvalistel lehtedel ringi kolada, miinus pool aga see, et sa pead siis ise vajalike lehtede jaoks erandid tegema, kus sa mida lubad, et videod mängiks jne. Sellega on algul tiba harjumist aga lõppkokkuvõttes tasub see ära selle vaevaga, mida on pärast vaja saastast lahtisaamisega, mida kõikvõimalikud veebilehed pakuvad. Erandite tegemine lihtne, pärast installi on brauseri all paremas nurgas ikoon, kus saad kas ajutiselt skripte lubada või siis jäädavalt antud lehe whitelisti panna. Eks sa ise vaata, kas see on sinu jaoks mõistlik lahendus.divine kirjutas: Kle, ole sa tuhandeks! Tegin kõik vaenlasega võitlemise programmide poolt pakutavad protseduurid ja disc-cleanupi ära, abi ei midagi. Link, mille siia panid- ma kahjuks ei oska sellel saidil käituda. Või kas peaksingi, äkki milnet ise peaks asja jonksu ajama, et minusugune lääneliku rokkmuusika, lollikstegevate vedelike ja veebierootika küüsis mandunu nende saiti FF-ga külastada saaks?
Alles torkis milnetis rõugearmiline slaavi taat külastajale roojase näpuga silma, nüüd viskab lehe üldse minema.
Asi mul sinna vaja ronida!
Asi mul sinna vaja ronida!
Ole nüüd! Seal lingiti just täna ikka väga vinget materjaliivalO kirjutas:Asi mul sinna vaja ronida!

http://mil-history.livejournal.com/1051223.html
Funkeri targal juhatusel ja Kriuksu valgustusel avanesid minu ees taas milneti väravad! 

Mitmendat päeva ei saa juba mil.netti. Milles võib viga olla?
- Parabellum
- Huviline
Mul sama asi,juba mitmendat päeva ei reageeri mingitele nõia trikkidele... 

"Si vis pacem,para bellum."
Sama probleem, täitsa paanikas juba!