Mõned esemed
Mõned esemed
Üks huvitav kann
mille kallal on palju vaeva nähtud http://www.album.ee/?o=316989446

Kann
Oled selle kannu ise kusagilt koos piltidega välja toonud? Miks ma seda küsin.Praegu on neid meistrimehi nii palju siginenud.Minugi juures käisid, vahtisid vana, sõjaaegset, isegi ennesõjaaegset NL kannu ja pidasid plaani, kui palju saaks sellele huvitavat peale kraapida.Ja kui palju koos sellega tõuseks hind.Õnneks seda kannu ma neile ei müünud.Läks mujale, kus selle üle tuntakse rõõmu ka ilma libapiltideta.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Seda tean isegi,et on selliseid tegelasi tekkinud,kes teevad raha nimel mida iganes
Kurb,aga nii see on
See kann sattus minu kätte umbes poolteist aastat tagasi vahetuskaubana.Seda uurisin ka mina alguses,et ehk on tegu võltsinguga,aga õnnex pole see nii
Isik kellega sai vahetust tehtud on väga usaldusväärne inimene.Hea,et selliseid veel leidub 

!!!
Kui tegemist pole võltsinguga, siis võib sulle vaid õnne soovida.Endale ka hirmsasti istuvad esemed, millele ühe või teise poole sõdurpoiss midagi ilusat peale kraapinud-tulemasinad, portsigarid, kestadest tehtud tattninalambi ja vaasid jne.Hoiad seda asja kiivalt omale või oled nõus ka maha müüma?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Frundsberg
- Huviline
Mina nägin seda kannu umbes 3 aastat tagasi Muhu antiigis. Jutt oli selline, et on pärit Saaremaalt ja mingi rannakaitse üksuse oma. Minu jaoks tundus legend enam kui kahtlane - esiteks polnud rannakaitses minu teada Saaremaal mingeid SS-i mehi ja teiseks tundub graveeringu "käekiri" kahtlaselt sarnane igasuguste portsigaridega, mida võib näiteks Tallinna Laia ja Pika tänava poodides kohata. Ning mis on 100% koopiad.
Ei taha kannu omaniku tuju rikkuma hakata, aga kogu see lugu tundus suht kahtlane. Eriti arvestades seda, et kannu eest küsiti 2500 krooni, mis on selle poe üldist hinnataset arvestades üle mõistuse kallis.
Ei taha kannu omaniku tuju rikkuma hakata, aga kogu see lugu tundus suht kahtlane. Eriti arvestades seda, et kannu eest küsiti 2500 krooni, mis on selle poe üldist hinnataset arvestades üle mõistuse kallis.
- Frundsberg
- Huviline
See oli jutt, mida see Muhu antiigi mees mulle rääkis. Muidu on tegemist igati toreda poega, olen sealt saanud näiteks 200 krooni eest originaal sini-must-valge ja ka muid asju vägagi soodsa hinnaga, aga see kann tundus vähemalt minule kahtlane.
Esiteks juba oma hinna tõttu - kui mees müüb näiteks Luftwaffe taldrikuid 100 krooni tükk, siis mis pagana pärast peaks mingi kann maksma 2500? Pole teab kui loogiline.
Teiseks see kahtlane jutt Saaremaa rannakaisest ja SS-st.
Kolmandaks graveering ise - kahtlaselt meenutab neid portsigare, kuhu sisse täkitud Tiger tank, Messerschmidt või mis iganes ja mida Laia tänava poest osta saab.
Loomulikult võin ma eksida ja äkki on kann tõesti 100% originaal. Mina hoidsin igatahes 2500 krooni juures sellest näpud eemal...
Esiteks juba oma hinna tõttu - kui mees müüb näiteks Luftwaffe taldrikuid 100 krooni tükk, siis mis pagana pärast peaks mingi kann maksma 2500? Pole teab kui loogiline.
Teiseks see kahtlane jutt Saaremaa rannakaisest ja SS-st.
Kolmandaks graveering ise - kahtlaselt meenutab neid portsigare, kuhu sisse täkitud Tiger tank, Messerschmidt või mis iganes ja mida Laia tänava poest osta saab.
Loomulikult võin ma eksida ja äkki on kann tõesti 100% originaal. Mina hoidsin igatahes 2500 krooni juures sellest näpud eemal...
Polegi ostnud....tegin tuttavaga vahetuskaupa.Väitis mulle,et tegu pole Saaremaalt pärit esemega,aga kindlalt originaaliga.Ka tema on selline vanavara hull....eluaeg olnud. Kui aega leian uurin selle kannu ajalugu veidi.....ehk saan targemaks
Veel meenus selline asi,et see aasta nägin täpselt samasugust kannu Kurtna laadal.....ilma graveeringuta muidugi.

Veel meenus selline asi,et see aasta nägin täpselt samasugust kannu Kurtna laadal.....ilma graveeringuta muidugi.
Lisasin albumisse veel kaks pilti. Üks eelmise aasta leid ja ma ei tea siiani millega tegu
Leidsin sellise õhukesest kummi materjalist valmistadud särgi.Mõlemal pool laik peal...
60 aastat maapinnas olnud pole temast palju järgi
puujuured läbi kasvanud jne
www.album.ee/?o=292144323
www.album.ee/?o=292144319

Leidsin sellise õhukesest kummi materjalist valmistadud särgi.Mõlemal pool laik peal...
60 aastat maapinnas olnud pole temast palju järgi

www.album.ee/?o=292144323
www.album.ee/?o=292144319
- Niederland
- Veteran