Müüa selline isend. Käepide on arvatavasti mingist luust ning nupp on nö deaktiveeritud ( St. nupp ei liigu ) Muidu ilus ese kollektsiooni.
Hinnaks 32 Eurot .
Pildid aadressil : http://fotoalbum.ee/photos/Zylwer123/sets/1148057/
M: Arisaka tääk . [ MÜÜDUD ]
M: Arisaka tääk . [ MÜÜDUD ]
Viimati muutis Zylwer, E Sept 05, 2011 10:48 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: M: Arisaka tääk .
29 Eurot 

-
- Kasutaja
mul täitsa olemas 2 arisakad 1 restoreeritud teine ootab teine suht halvas olujorras kuid 2st saab 1 kokku 

olen uhke et on võimalus olla liige selles foorumis.
Vaat see on väga hea uudis! Usun, et meil kõigil on selle üle väga hea meel, eriti tolle "restoreeritud olujorras" oleva pärast! Pane jah see suht halvas olujorras olev restoreerituga kokku ja vaata, mis juhtub ning anna kindlasti meile ka operatiivselt infot!remeksaarnak kirjutas:mul täitsa olemas 2 arisakad 1 restoreeritud teine ootab teine suht halvas olujorras kuid 2st saab 1 kokku
Kas Sul veel midagi huvitavat on, näiteks koer või hamster, siia teemasse oleks vast sobilik teada anda?

Ei taha ksf teemat solkida, aga kas mõni mees pole mõelnud haridustee jätkamise peale?
Samas väga teretulnud on näpunäited kuidas kahest rokast ühe kena kokku saab
, ühtviisi tore on ka teada internatsionaalsest keskkonnast siinsel saidil kel ühine huvi sõjaajaloo ning reliikviate restaureerimise suhtes,paljud siinsed kindlasti ka välisfoorumites on osalevad ning sealsete tõrjuv või siis nt haridustee kahtlusealla seadmine seega oleks nõks ülekohtune
Kuid vigade ja lingvistika parandamine oleks alati teretulnud

Kuid vigade ja lingvistika parandamine oleks alati teretulnud

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?