O. Raketipüstol
O. Raketipüstol
Tuttav soovib osta raketipüstolit, võib olla pealesõja või vene või mis iganes, töötavat nö. Hinnaklass max 1500 hetkelist krooni, vasti 100 evrot. Asjaga suht kiire kah. 

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- labidamees
- Veteran
Re: O. Raketipüstol
Sakslane pakkuda.Helista.
Arvatavasti võib juba olemas-oleva teema alla oma soovi kirjutada, ega pea uue pealkirjaga alustama.
Aga ,- oleks ka huvitatud raketipüstolist, võibolla kellegil on pakkuda. Ärge muidugi arvake et nii "nälg" on et uue aasta vastuvõtuks ükskõik mis hinnaga olen nõus ostma, seda kindlasti mitte. Aga kui mõistliku hinnaga saaks siis laseks ka paar raketi. Võib pakkuda julgesti igasuguseid varjante ja hindasid, eks siis paistab mis see kõige sobilikum oleks.
Aga ,- oleks ka huvitatud raketipüstolist, võibolla kellegil on pakkuda. Ärge muidugi arvake et nii "nälg" on et uue aasta vastuvõtuks ükskõik mis hinnaga olen nõus ostma, seda kindlasti mitte. Aga kui mõistliku hinnaga saaks siis laseks ka paar raketi. Võib pakkuda julgesti igasuguseid varjante ja hindasid, eks siis paistab mis see kõige sobilikum oleks.
Tänud Labidamehele, semul arbuusinaeratus näos. Uus aasta lärtsutades vasta võetud. Nüüd otsin pakkumisi saksa raketika põskedele.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Ei hakka uut teemat tegema ka mul vaja sellisele kaheraudsele müristajale palesi,igasugune info teretulnud kui keegi kuskil lehel silmanud 

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.