M: Wabariigi aegne lipp
Re: Wabariigi aegne lipp
VABANDUST, ET NII SUURED PILDID!
Re: M: Wabariigi aegne lipp
Suured pildid kannatab ära, sest uus ja osav foorumi tarkvara teeb pildid ise väiksemaks. Aga nii osav ta veel ei ole, et Sinu eest hinna määraks, nii et see ülesanne jääb ikkagi Sinu peale. Kui midagi müüd siis pane hind ka juurde. Mingisuguseid ebamääraseid "oksjoneid" ei hakka siin korraldama, sest need tekitavad ainult paksu verd.
foorum.rindeleht.ee
Teeme algust siis summaga 200.-eeku
Kas 200 eeku on hind või üritad oksjonit korraldada (et alguse tegemisest juttu)? Oksjoni puhul pane ikka ajad kaua kestab jne ka paika ...relvamees kirjutas:Teeme algust siis summaga 200.-eeku
http://www.album.ee/TigeSiil
Mis alguse, lõpu ja aja juttu te ajate. Oksjonite koht ei ole siin.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Võibolla mu mälu petab mind, aga vanasti olid vist foorumis üleval ost-müügi reeglid? Hetkel enam ei leidnud. Ehk oleks asjakohane taastada?kass kirjutas:Mis alguse, lõpu ja aja juttu te ajate. Oksjonite koht ei ole siin.
See on jah kaduma läinud. Kui mahti saan teen uue.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Kui reeglid paigas, siis teine jutt. Kui müüja paneb postituse umbes nii, et teeme algust siis 200 eeguga, siis minu loogika ütleb, et ta nüüd loodab sealt ülespoole pakkumisi saada!?kass kirjutas:Mis alguse, lõpu ja aja juttu te ajate. Oksjonite koht ei ole siin.
Loomulikult võis ta mõelda ka 200 eegust kui maksimumist, aga vaevalt.
http://www.album.ee/TigeSiil
Relvamees!
Pane lipp osta.ee peal 100 eeguga müüki, ostan seal ära.
Ma sealt 99.- krooniga kaks analoogi eelnevalt hankinud.
Pane lipp osta.ee peal 100 eeguga müüki, ostan seal ära.
Ma sealt 99.- krooniga kaks analoogi eelnevalt hankinud.
Teeme 150 raha