Kaduvad pildid...

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Kaduvad pildid...

Postitus Postitas funker »

Meil siin arvestatav kogus ajalugu foorumisse saanud. Aga aegajalt juhtub, et kaovad pildid ära - kas kaob üldse mõni tasuta pildiuploadi teenusepakkuja ära või läheb konto lukku vms. Viimane näide EW sidepati teemast, kus herr LoCo postitatud pildid kadunud :(

http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpB ... php?t=3890

Ehk annaks midagi välja mõelda, et pildid ka jääksid teemade juurde - näiteks saaks neid kohe wehrmacht.pri.ee serverisse uploadida vms? Osadel uuematel foorumitarkvaradel pidada see võimalus täitsa küljes olema. Avaldage arvamust?
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Üldiselt tõesti sitt värk, kui otsid mingile asjale vastet ja kerid vaid ristidega kuubikuid.
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

See piltide kadumine paras probleem tõesti.

Kahjuks selle foorumi tarkvara ei võimalda pilte otse laadida ja jääbki ainukesena üle need kuskile avalikku serverisse üles laadida, kes need siis mingi aja möödudes ära kustutavad (ühtlasi kaovad ka foorumist).

Mul on serveris üle 14 GB kasutamata ruumi ja vabalt võiks kõik pildid sinna majutada - selline süsteem isegi toimis kunagi siin foorumis. Tegin kasutajatele omaette kausta serveris ja kõik said sinna pilte panna ning siis foorumisse linkida. Järsku aga avastasin, et sama lihtne kui neid on üles laadida on neid ka kustutada - tähendab kui keegi kurjam oleks sellele mõttele tulnud siis oleks ta kogu kausta võinud maha kustutada.

Mu teadmised IT vallast on suhteliselt piiratud aga kui keegi teab, kuidas on võimalik asjad nii sättida, et kasutajad saaksid sinna avalikku kausta pilte laadida aga "delete" funktsioon oleks keelatud siis ma avaksin sellele kaustale uuesti ligipääsu.

Praegu saan välja pakkuda kaks lahendust. Esimene lahendus on, et kasutaja kes sooviks oma pilte foorumisse panna, sedasi et need seal ka aastate pärast oleksid, võib saata oma pildid mulle seakartul@hot.ee aadressil ja panen ise serverisse ning saadan kasutajale e-mail'i teel lingid piltide juurde. Teine lahendus on see, et anda kasutajate kausta koodid välja ainult neile, keda mina ja moderaatorid isiklikult tunneme ja kelle puhul pole vaja mingit sigadust karta.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Re: Kaduvad pildid...

Postitus Postitas LoCo »

majakavaht kirjutas:Viimane näide EW sidepati teemast, kus herr LoCo postitatud pildid kadunud :(
Jah, nii kahjuks on, need pildid olid photobucketis, mida reaalselt ei kasuta... ja ilmselt kinni pandud vms.
Kasutaja avatar
eestileegion
Huviline

Postitus Postitas eestileegion »

Kui sa Photobucketi kasutajat rohkem kui 3kuud ei külasta siis kaovad hotlinkid ära. Uuesti sisselogides peaksid need taastuma niiet tee proovi.
skulmars
Huviline

Postitus Postitas skulmars »

http://www.phpbbhacks.com/download/68 sellest pole abi?
mul pole ühtegi töötavat foorumit, kus proovida hetkel...
http://sakala.ee/kogume-pärandit
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

Piltide kadumine ei ole enam probleemiks, sest foorumi tarkvara võimaldab nüüd pilte ja muid faile otse postitustele lisada ("Lisa manused" funktsioon). Pildid laetakse automaatselt samasse serverisse, kuhu on majutatud ka www.wehrmacht.pri.ee leht ja foorum.
foorum.rindeleht.ee
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”