müün saksa kola
müün saksa kola
müün siis saksa kiivrit, vindi lukukoda ja deaktiveeritud lukku.
kiiver-75 eeku
lukukoda+lukk(deaktiveeritud)-500eeku, lukk pronnitud
ostja maksab postikulud
http://album.ee/album/521075/50216677?g ... pload_done[/list]
kiiver-75 eeku
lukukoda+lukk(deaktiveeritud)-500eeku, lukk pronnitud
ostja maksab postikulud
http://album.ee/album/521075/50216677?g ... pload_done[/list]
Viimati muutis saksavint, T Veebr 02, 2010 3:33 pm, muudetud 8 korda kokku.
kes ei otsi see ei leia
salv,pudel
Saatsin PS-i PUDELI ja MP pideme suhtes !
faust kirjutas:Said tõmmata või?

Detailidesse diskreetsmalt ka ei laskuks, aga manitsev näpuviibe uutele huvilistele minupoolt siiski küll....nodi ilmas on piisavalt, eelistagem vanemaid ja respekteeritumaid, on minu ühene soovitus kes "hinnatundlikku hüpnoosi" langevad !

- eestileegion
- Huviline
ei tea ma pole nagu valgast pärit ülelaskja, elan küll jah valga lähedal aga pole ma kordagi midagi kusagil müünud, suht nagu esimene kord midagi neti vahendusel müüaeestileegion kirjutas:Valgast pärit ülelaskja- Siimukas is back in action...
Kui nii ongi siis on tegu isikuga kes on juba igalt poolt mitu korda bani saanud just tema ostu-müügi tehingute tõttu. Müüb asju mida ei eksisteeri....
kes ei otsi see ei leia
- eestileegion
- Huviline
Ja-jaaa, Eesti Leegionil on täitsa õigus, mullegi midagi nüüd meenub.... selline kelmur-manipulaatorpoiss tõesti veel lähiminevikuski tegutses.. ( Sõsarfoorumis nt äkki RPG7 nime all !? ) Eri manöövritega altläinud tegelased olid ikka väga pahased ning lubasid ikka "härra" väga katki muljuda kui vaid kätte saavad
Usume siiralt et uus-foorumlane pole see kelleks teda mõningad peavad ! 

Jah rpg7 oli.
Sai isegi end korra seaks vihastatud, peale küllasõidu pakkumist sai asjad kiirelt korda.
Nime ei mäleta, kuna teema vana ja kõik selle reisu tarbeks saadud nimed, numbrid aadressid kustutatud kuna polnud enam vaja. Poisse oli igatahes kambas rohkem, kasutasid tuttavate kontosid ja mis iganes jama, keskooli poisid olid.
Kuna asi ammu minu jaoks klaar siis selja taga ei siuna, samas ei soovita kellegile kes tahab normaalse inimese moodi asju ajada.
Sai isegi end korra seaks vihastatud, peale küllasõidu pakkumist sai asjad kiirelt korda.
Nime ei mäleta, kuna teema vana ja kõik selle reisu tarbeks saadud nimed, numbrid aadressid kustutatud kuna polnud enam vaja. Poisse oli igatahes kambas rohkem, kasutasid tuttavate kontosid ja mis iganes jama, keskooli poisid olid.
Kuna asi ammu minu jaoks klaar siis selja taga ei siuna, samas ei soovita kellegile kes tahab normaalse inimese moodi asju ajada.