P38 ja tema eellased/järglased

Huvitavad lingid, mis on seotud sõjaajalooga ...
Vasta
Kasutaja avatar
funker
Veteran

P38 ja tema eellased/järglased

Postitus Postitas funker »

Innustatuna kamraad Iccta oktoobrikuu leiust üks link, kus nii isend ise kui ka varasemad mudelid ja järglased. P38 on üks stiilsemaid relvi, kui saaks sellist lasketiirus proovida...

http://world.guns.ru/handguns/hg68-e.htm
Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

Siin samuti rohkesti juttu P38-st .
http://www.p38forum.com/
sturman
Huviline

Postitus Postitas sturman »

oleneb iga inimese käest ja silmast,kui täpne on laskmine.olen lasknud 10-15 relvast ja peab ütlema,et üle walteri,täpsuselt,pole ette tulnud.aastat 7-8 tagasi käisid meil lasketiirus riigikogulased laskmas ja neil oli tegu,et märklauale pihta saada.ühel poisil oli walter kaasas ja faktiliselt momentaalse sihtimisega laskis neli lasku.silmad läksid suureks,kui nägime,et kolm lasku kümnes ja üks üheksas.peale seda läks walteri maania lahti-kõik tahtsid endale waltrit saada.pealesõja aegsete kohta ei oska midagi öelda,sest nendest lasknud ei ole.
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

sturman kirjutas:oleneb iga inimese käest ja silmast,kui täpne on laskmine.olen lasknud 10-15 relvast ja peab ütlema,et üle walteri,täpsuselt,pole ette tulnud.aastat 7-8 tagasi käisid meil lasketiirus riigikogulased laskmas ja neil oli tegu,et märklauale pihta saada.ühel poisil oli walter kaasas ja faktiliselt momentaalse sihtimisega laskis neli lasku.silmad läksid suureks,kui nägime,et kolm lasku kümnes ja üks üheksas.peale seda läks walteri maania lahti-kõik tahtsid endale waltrit saada.pealesõja aegsete kohta ei oska midagi öelda,sest nendest lasknud ei ole.
Läheb huvitavaks. Kas kamraadide seas on:

a. Legaalsete, töökorras WWII relvade omanikke?
b. Laskeinstruktoreid?
c. Lasketiirude omanikke?

Äkki oleks huvilisi veelgi ja oleks võimalik korraldada kusagil lasketiirus laskmisi omaaegsetest relvadest? Peamine, et kõik oleks seaduslik ja legaalne.
sturman
Huviline

Postitus Postitas sturman »

kurat,ei jõua siiamaani ennast ära vanduda,et waltri kunagi maha müüsin.elasin nõuka ajal ida-virumaal ja seal oli teda vaja,võrumaale tulles enam vaja polnud ja nii ma loll,ta maha müüsingi.kaitseliidu meestel tean üpris mitmel,kellel on ta ametlikuks teenistusrelvaks.
kolekoll
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas kolekoll »

mina isiklikult oman Frommer Stop 7.65mm ja nagu selgus, et politseil isegi polnud olemas selle relva kohta mingeid tüübikinnitust, nii et siis võin kindlalt öelda, et oman ametlikku esimest Frommer Stop 7.65mm. Kuigi olen kindel, et neid on veel, kuid pole ametlikult registreeritud politseis. :lol:

Ja muidugi on "kitsejalg" ka olemas, ehk siis Nagant revolver.Double Action.
http://public.fotki.com/myyk
Kasutaja avatar
Frundsberg
Huviline

Postitus Postitas Frundsberg »

Eks neid ikka ole. Tänapäeval pole ka eriline probleem näiteks Saksamaalt osta, väga korraliku P38 hind on ca 500-700 eurot.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
Vasta

Mine “Lingid/Links”