Nimedest!
Nimedest!
Tervitus kõikidele kamraadidele!
Lugesin praegu viimaseid foorumi uudiseid ja nägin, et meile on lisandunud uus liige, kes on ennast tituleerinud A.........H!? (Ja olgu selle nimes kaks või kolm A-tähte)
Väljendan oma isiklikku arvamust ja arva, et teatud nimetused pole päris paslikud ja on valitud, kas lapsikusest või ei tea millest tingituna. Ei hakka laskuma diskussioonidesse, kuid isiklikult minul on meeldivam suhelda kamraadidega, kelle nimeks on Kriuks, Niederland,Kass, Uscha jne. Imelik on viktoriinis anda järg üle kamraad A......H-le. Või: Tsitaat AH-lt???
See on minu isiklik arvamus.
Lugesin praegu viimaseid foorumi uudiseid ja nägin, et meile on lisandunud uus liige, kes on ennast tituleerinud A.........H!? (Ja olgu selle nimes kaks või kolm A-tähte)
Väljendan oma isiklikku arvamust ja arva, et teatud nimetused pole päris paslikud ja on valitud, kas lapsikusest või ei tea millest tingituna. Ei hakka laskuma diskussioonidesse, kuid isiklikult minul on meeldivam suhelda kamraadidega, kelle nimeks on Kriuks, Niederland,Kass, Uscha jne. Imelik on viktoriinis anda järg üle kamraad A......H-le. Või: Tsitaat AH-lt???
See on minu isiklik arvamus.
Viimati muutis kortik, E Mär 27, 2006 8:09 pm, muudetud 1 kord kokku.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Niederland
- Veteran
Tere Kortik ja ülejäänud kamraadid
Huvitava kokkusattumusena mõtlesin ma vahetult enne sinu postituse lugemist samuti selle nime üle
. Eks ta ole tõesti kohatu selline kasutajanimi endale panna, arvestades, milline inimene A.H oli...Või ongi moes negatiivsed tegelased? Oleks veel pannud nimeks Aadu või onu Aadu...vähemalt lõbus ja rahvapärane. 
Huvitava kokkusattumusena mõtlesin ma vahetult enne sinu postituse lugemist samuti selle nime üle

- Kuperjanov
- Huviline
Nimedest
Kamraad Napoleon!
Napoleoni ei saa kuidagi kõrvutada selle nimega, mille kasutamise üle ma diskuteerima kukkusin. Isiklikult on Napoleon minu iidol.Praegugi laual tema kuju.
Napoleoni ei saa kuidagi kõrvutada selle nimega, mille kasutamise üle ma diskuteerima kukkusin. Isiklikult on Napoleon minu iidol.Praegugi laual tema kuju.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Kuperjanov
- Huviline
- Niederland
- Veteran
- Kuperjanov
- Huviline
Kuperjanovit võib siis lugeda niiöelda minu iidoliks 

Viimati muutis Kuperjanov, E Mär 27, 2006 9:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
- Kuperjanov
- Huviline