Murdvargus Vormsi saarel.

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Kasutaja avatar
ormsö
Huviline

Murdvargus Vormsi saarel.

Postitus Postitas ormsö »

Üleeelmine nädal murti sisse minu talu aitadesse Vormsi saarel. Muuhulgas langes vargatõbraste saagiks ka osa minu militaarkollektsiooni restaureerimist ootavatest esemetest. Juhul kui kellelegi pakutakse järgnevaid esemeid palun Teid minuga ühendust võtta nr-tel , või meili teel .

Varastatud esemete nimekiri:

1. Saksa M40 sinel. (Kasvule ca 175, sees talvekarv, seljal suur põletusplekk, Vasaku varruka ots katki rebitud, varrukal ka jälg millegist sinna õmmeldud embleemist)
2. M42 kiivrikoor (Sisu puudu, värv säilinud ca 70%, küljel mahalihvitud dekaal)
3. M40 Frents. (Parem varrukas koide poolt räsitud, vasak rinnatasku katki-ilmselt on keegi autasud küljest rebinud füüsilise jõuga, rinnal Wehrmachti kull)
4. Ca 5 katkist K98 tääki.

Kõige absurdsem kogu loo juures on see, et mul seal ka ca 20 NL sinelit ning ca15 NL vormi. Sinelid ja vormid olid kõik riidepuude peal. Vargad loopisid need põrandale ja kui hakkasin koristama ja neid tagasi riputama oli puudu 6 riidepuud. No mida kurat nendega tehti?? Tule taevas appi! Nüüd paigaldan hoonetele signalisatsiooni ning videovalve, et Rootsist tulles ei tabaks jälle ebameeldiv üllatus ja saaksin silma peal hoida.
Viimati muutis ormsö, P Aug 22, 2010 11:10 am, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

kui soovid võin panna selle informatsiooni ka oma kodulehe esilehele üles? seal käib päevas ca. 400 inimest ja kui lasta sellel teadaandel mingi paar nädalat seal rippuda siis ehk annab paremaid tulemusi kui foorumis kuulutades.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
ormsö
Huviline

Soovin ikka. Loodan, et saame need kurjamid mingitpidi kätte ja saavad oma teenitud karistuse. Ole juba ette tänatud!
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

panin esilehele teadaande üles ja jääme lootma, et tõpranäod tabatakse.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

Vaata kus lugu vargad juba Vormsile jõudnud . Kas nad on nüüd külmaga üle jää tulnud ?
soadf
Veteran

Postitus Postitas soadf »

Ütleme nii ,et kui vargad ise politseis ei tunnista ja sinul ka isu pole neid kohtusse kaevata ,siis nad raisad karistust ei saa.Omal kahjuks kurvad kogemused. Sai töestatud ,et asjad minu aga asju tagasi ei saanud ja politsei ka midagi ei suutnud teha.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Platinum
Kasutaja

Postitus Postitas Platinum »

Politseiga on viimasel ajal nii kehvad kogemused, et ma ei tülitaks neid üldse. Kui neid müüma hakatakse, küll siis välja tulevad.
Ise sõitsin maateel klaas-jääga teel puusse ja kutsusin shokis olles kiirabi, kuigi ei olnudki tegelikult häda peale põrutuse ja sõbral sama lugu kes kõrval oli. Kiirabiga koos tuli politsei vormistama avariid ja siis kohe mulle trahvi määrama. 3000.- nagu maha visatud, ise veel ütlesid, et kui poleks kutsunud, ei oleks trahvi saanud. Rohkem nende teeneid ei vaja!
Soovin edu leidmisel!
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

Kas peale nimetatu veel muud kraami ka ära viidi? Varastatud kraami järgi annab ju mõningaid järeldusi teha (on olnud juhuseid, kus ilmselgelt teatud asjade järgi tuldud, seega tõenäoliselt tellimustöö), kuigi see ei pruugi viia asja lahenemiseni.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

Ja äkki sul koguni pilte virutatud asjadest?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
MK
Huviline

Postitus Postitas MK »

Noh arvata on,et teati,mida otsida.Eriliselt nõme lugu.Kas tõesti keegi käis nüüd oma isiklikku kollektsiooni täiendamas või on asjad juba otsapidi kuhugile naabervabariiki jõudnud? :evil: Igaljuhul loodan,et kamraad Ormsö saab oma asjad tagasi ja need krdi ahvid selle,mille välja teeninud on! :twisted:
Kasutaja avatar
ormsö
Huviline

Veelkord tänud uschale! Vargad tulid ilmselt saarele üle jää. See seal igaaastane teema, nii kui meri tõmbab kaane peale hakatakse Vormsil sigadusi tegema. Pühapäeval oli jäätee nagu Tallinn-Tartu maantee, autod tulid ja läksid. teiste esemete hulgas viidi minema veel nipet-näpet vanavara, aga ei midagi erilist. Ühe voki lõhkusid ka juppideks. Muidugi korralikult lõhuti 100 aastat vanad aidauksed ära, nendest ka kahju. Katsun homme vaadata, järsku on mul need esemed mõnele fotole jäänud, tavaliselt neid remonti vajavaid esemeid enne pole pildistanud, aga peale restaureerimist kindlasti.
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Kindlasti tasuks silma peal hoida ka osta.ee keskkonnal.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

...

Postitus Postitas kortik »

Katsun Haapsalu oma kontrolli alla võtta ja sondeerin pinda. Kuid ikkagi soovitan politsei poole pöörduda. Haapsalu politsei teeb päris korralikult oma tööd.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
sigalahe
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas sigalahe »

Ma mainisin ise mõnele tuttavale Tallinna antiigikaupmehele ,et kui pakutakse siis teatagu.
www.ehitaja.page.tl
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

Kurb kuulda. Loodab, et kõik laabub paremas korras.
Soadf:Sai töestatud ,et asjad minu aga asju tagasi ei saanud ja politsei ka midagi ei suutnud teha.
Ehk pajatad lähemalt, et miks asju tagasi ei saanud?
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”