Ostan ja vahetan reich'i aegseid kirjamarke...

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
BagOMoney
Kasutaja

Ostan ja vahetan reich'i aegseid kirjamarke...

Postitus Postitas BagOMoney »

Ootan huviga pakkumisi hitlerisaksamaa aegsetest(1933-1945) kirjamarkidest...kel midagi on pangu siis kirja..1933-1935 aegseid ostan alates 200 eeku tykk ja vahepealseid 100 eeku...kõik sõltub loomulikult välimusest ja väljalaske aastast..enivei kes on huvitatud vahetamisest või müümisest siis..just let me know
THE FIGHT GOES ON!
Kasutaja avatar
Niederland
Veteran

Postitus Postitas Niederland »

Ka kõige labasemaid marke ostad 100 kr. tükk? :shock:
Kasutaja avatar
BagOMoney
Kasutaja

Postitus Postitas BagOMoney »

labasemaid?st siis kõige rohkem levinud kirjamarke..tegelt tahaks et kel midagi on kirjtaks siis siia foorumise nende andmed peale või teeks oma markidest pilte...nagu ma mainisin otsin just 1933-1935 aasta 3reich'i marke kui ka ülejäänud oleks teretulnud...praegu tegelengi oma margi kogu pildistamisega ja siis saavad kõik huvilised vaadata mis mul olemas seda pole mõtet pakkuda ja samati kavatsen siia listi üles tekidada neist markidest mis mul puudu..samuti võiks pakkuda saksa keisriiigi marke...aa mida sul muidu pakkuda oleks??
THE FIGHT GOES ON!
Kasutaja avatar
Niederland
Veteran

Postitus Postitas Niederland »

Labaste alla mõtlen jah hästi levinuid marke. Näiteks Hitleri moluga markide eest sadat krooni visata on ilmselge liig (pean silmas just neid Hitleri marke, mis Eestiski levinud olid).

Eriti mul hetkel pakkuda ei ole, sest enamus Kolmanda Reichi marke on vaid üks. Vaatan, ehk saan lähipäevadel mõned margid juurde, siis võin sulle pakkuda, kui soovid.

Kas kogud ainult Kolmanda Reichi marke või ka Saksamaa liitlaste marke?

Millal sa markide pildistamisega ühele poolele jõuad? Viskaks pilgu peale.
soadf
Veteran

Postitus Postitas soadf »

www.osta.ee liigub palju marke.
Kasutaja avatar
Rändur
Huviline

Postitus Postitas Rändur »

Saatsin sulle privasse sõnumi BagoMoney.

Üldiselt jah oleks hea teada mida konkreetselt otsid, siis vaataks järgi kas on olemas kusagil albumis.
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”