MIs toimub: Reported Attack Site!
- eestileegion
- Huviline
MIs toimub: Reported Attack Site!
Kas ma olen Ainuke kellele sisselogides selline tekst ette ilmub?:
Reported Attack Site!
This web site at www.wehrmacht.pri.ee has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
Reported Attack Site!
This web site at www.wehrmacht.pri.ee has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
- eestileegion
- Huviline
Sellist käitumist ei soovita reklaamida. Sedasi võib teha juhul, kui sa oled tõesti kindel, et veebileht puhas või tead, kuidas lehel olev viirus käitub ja suudad sellest üle olla.suurpomm kirjutas:Firefox:
Tööriistad->sätted->Turvalisus->Hoiatus, kui ründavat veebilehte peetakse ründavaks(sealt tuleb linnuke eest ära koristada)
Paistab, et tantumi server on vahepeal ära häkitud ja lehtedele pandud linke viirustele. Teise seas levitas viirust ka filmiveeb.ee ja selline leht nagu bwarez.net (asub ka tantumis). Isiklikult mulle aga ei avalda usaldusväärsust hosting, mis hostib selliseid warez lehti nagu bwarez.net ja ne7.eu.
uurisin seda värki ja viga peaks olema foorumi tarkvaras, mis on mingisugusesse tripperisse nakatatud. üritan tänase päeva jooksul foorumi versiooni uuendada ja loodetavasti on siis kõik korras jälle.
mul ühest arvutist avab muideks nii mozillaga kui ka IE'ga. teises arvutis tuleb mozillaga see kole punane ekraan ette.
mul ühest arvutist avab muideks nii mozillaga kui ka IE'ga. teises arvutis tuleb mozillaga see kole punane ekraan ette.
foorum.rindeleht.ee
uuendasin nüüd foorumi versiooni 2.0.22 pealt 2.0.23 peale kuigi see 2.0.23 on ka ajast ja arust. kui keegi ehk oskaks anda mingeid õpetussõnu, kuidas saaks selle praeguse 2.0.23 kergitada 3.0.4 peale siis ehk oleme sellest koledast punasest ekraanist ka varsti lahti. uurisin netist aga ei leidnud sellist step-by-step õpetust upgrade'i kohta.
foorum.rindeleht.ee