Mul kuri meel.

Kas kunagi hakkavad mingid laus lolluse hinnasoovid ja müügikuulutused ka ära kaduma.Lolle ju võib alati leiduda ,aga mõningad kuulutused käivad juba mulle ka närvidele(ja nende hindade kaitsmine).Juurde lisandub ka mõlemas foorumis (loe.militaar) samaaegsed müügikuulutused.(ikkagi võiks ainult viide olla?)

Pluss palved ise hind välja mõelda(Kuhu jääb mänguilu?)Sellest tulenevalt ka minu arvates väiksem ostmine!

Vene labida hind 1000.- ja ülespoole on suht erandlik juhtum ja kuna teades nende esemete küllust Eesti Vabariigis tekib küsimus asja ostja adekvaatsuses.Lolle võib alati leiduda, aga kas peab neid ikka otsima wehrmachti-ga liitujate seltskonnast? Pakun siis sellise labida eelnevale müüale kaupa.Müüa 2 täpselt sama labidat 1944 ja üks 1943, 300.-tükk.Kui hind ei sobi saavad teised odavamalt.Mõte siis järgmine ahnus või lollus ajavad pankrotti.

Või teeb müüa väga ebapopulaarseks ostjate poolt.
Ps.Olen teadlik selle postitusega omale viha peale tõmbamises mõne kasutaja poolt ja olen sellega ka eelnevalt leppinud.Aga jään oma arvamuse juurde.

Ja läkski palju kergemaks.

Ja lõpuks ikkagi müügikuulutus eelneva(või mitte)broneeringuga.