ekspertiis
-
- Kasutaja
ekspertiis
kas keegi eestist teeb sõjaaja kraamile ekspertiise ehtsuse osas?
või tahab keegi rääkida enda kogemustest, kui on ostetud välismaa saitide pealt nodi, olete mõne eseme ehtsuses kahtlema hakanud, kuigi leht ise kinnitab, et pakkumisel on ainult originaal esmed?
hetkel enda hing oma nodi ehtsuse osas ei näri, aga kuna tahaks üht teist väljamaalt lisaks osta (leht lubab eluaegse garantii originaalsuse asjus ja tagasi võtta iga mitte ehtsa eseme), siis oleks hea enne teada teiste kogemusi.
ise vaatan http://www.germanmilitaria.com/ lehelt ühte märki...
või tahab keegi rääkida enda kogemustest, kui on ostetud välismaa saitide pealt nodi, olete mõne eseme ehtsuses kahtlema hakanud, kuigi leht ise kinnitab, et pakkumisel on ainult originaal esmed?
hetkel enda hing oma nodi ehtsuse osas ei näri, aga kuna tahaks üht teist väljamaalt lisaks osta (leht lubab eluaegse garantii originaalsuse asjus ja tagasi võtta iga mitte ehtsa eseme), siis oleks hea enne teada teiste kogemusi.
ise vaatan http://www.germanmilitaria.com/ lehelt ühte märki...
Kui raha pole probleemiks, siis küll.
Esiteks arvesta juurde tollimaks (usun kogemustega inimesed oskavad viimase aja trende täpsemalt rääkida), samuti kui ma ei eksi oli seal lehel kunagi midagi juttu ka lisaks saatekulule mingist muust lisakulust a la "handling fee" ehk käitlustasu. Igatahes öeldakse ka üle lombi selle lehe kohta - kui raha on, siis miks mitte.
Esiteks arvesta juurde tollimaks (usun kogemustega inimesed oskavad viimase aja trende täpsemalt rääkida), samuti kui ma ei eksi oli seal lehel kunagi midagi juttu ka lisaks saatekulule mingist muust lisakulust a la "handling fee" ehk käitlustasu. Igatahes öeldakse ka üle lombi selle lehe kohta - kui raha on, siis miks mitte.
-
- Kasutaja
Olen kah soetanud suure lombi tagant päris palju nodi.Tolle saidi omanikuga jäi asi katki.Ei mäletagi täpselt miks.Pead arvestama raha ülekande tasuga+toll muidugi.Hansapangas on see 400.-.Engelsmannid mõned aktsepteerivad ainult Western Unioni rahakaarte.Ja see nali on juba mõttetult kallis.Saatekulude minimeerimiseks olen ühekorraga ostnud mitu asja.EU siseselt olen senimaani tollist pääsenud. 

See üllatus tabab sind siis,kui kaup juba kodumaal.saksakoguja kirjutas:aga kas nö tollimaksu saan enne ostu müüjalt teada või võib tulla see üllatus alles siis kui kaup eestis ja mina sellele järele pean minema?

Mul pidi kah esimest korda pe..se tagant ära kukkuma aga kuna kaup oli hea siis maksin asja ära ja ei põe eriti.
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja