teretere
selline lihtne küsimus:
kustkohast ma saaksin EW Kaitseliidu vormirõivaste lõikeid ehk jooniseid (eelkõige ülerõivaste omi)
lihtne küsimus kaks:
kustkohast ma võiksin saada nahka, mis kõlbab vööde valmistamiseks. seni olen mitmelt poolt nii kunst- kui ka naturaalset nahka proovinud, aga need vööd on ajapikku mitmeid cm, et mitte öelda suisa dm'd, pikemaks veninud
ette tänades
rekonstrueerimine
Kas herr ushca oleks nii lahke ja saadaks mullegi neid lõikeid? Aadressiks on jurigagarin@hotmail.com.
Kes lõigetega jamada ei viitsi, saab EW mundri konstrueerida ka lihtsamate võtetega.
EW 36. aasta malli mundrid imiteerisid teatavasti tolleaegseid briti univorme. Tänapäevased briti mundrid on aga pea üks-ühele samad kui sõjaeelsel perioodil, mistõttu saab neid edukalt kasutada EW vormide taskukohaseks rekonstrueerimiseks. Vaja ainult eBayst mõni inglismanni kuub soetada ja sellele kolmelõvinööbid ja sobivad embleemid külge õmmelda, ning saabki end Wabariigi sõjamehe moodi riide panna.
EW 36. aasta malli mundrid imiteerisid teatavasti tolleaegseid briti univorme. Tänapäevased briti mundrid on aga pea üks-ühele samad kui sõjaeelsel perioodil, mistõttu saab neid edukalt kasutada EW vormide taskukohaseks rekonstrueerimiseks. Vaja ainult eBayst mõni inglismanni kuub soetada ja sellele kolmelõvinööbid ja sobivad embleemid külge õmmelda, ning saabki end Wabariigi sõjamehe moodi riide panna.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.