o: saksa sõjaväe sõrmus
- moosivaras
- Huviline
o: saksa sõjaväe sõrmus
ostaks siis saksa s6jav2e s6rmuse... pakkuda v6ib k6iki s6rmuseid mis teil leidub, v6ib pakkuda ka koopiaid ja eriti t2nulik oleks kui keegi myyks eesti vabatahtlike s6rmuse koopia ja veel t2nulikum oleks kui ese asuks tallinnas. 

- Niederland
- Veteran
Tallinna vanavara poodides peaks neid hõbekoopiaid ju igasuguseid leiduma? Hinna kohta ei oska öelda ,kuna pole kunagi huvi tundnud.

Selliste hindadega pakutakse netiavarustes, kindlasti aga on sama müüja kodumaised hinnad teistsugused`? Pead muidugi ei anna!
Kirja järgi muide pidavat viimane olema eesti volunteeride ring.
Unustasin lisada netihind 55 EUR

Selliste hindadega pakutakse netiavarustes, kindlasti aga on sama müüja kodumaised hinnad teistsugused`? Pead muidugi ei anna!
Kirja järgi muide pidavat viimane olema eesti volunteeride ring.

Unustasin lisada netihind 55 EUR
- moosivaras
- Huviline
jap seda sama pealuuga eesti vabatahtlike s6rmust ma silmas pidasingi aga et kas ma sain nyyd 6ieti aru et ma peaksin minema kusagile tallinna antiigi poodidesse tuhnima minema??
aga ma ennem ootan selles foorumis pakkumised 2ra ja eks siis vaatan mis saab..... v2lismaalt ei taha/julge tellida kuna ei ole kogemusi nende asjadega. 

Tere, oleksin ise ka ühest koopiast huvitatud....aga see peaks olema selline et on kotkas haakristiga...kunagi trehavsin sellist kusagil eesti antiigi poe saidil...mis kahjuks enam ei meenu... 
Äkki keego oskab aidata, ma mõtlen et kas keegi teab kust kohast sellist saada ja kui kellelgi on pilte võiks siia neid riputada !

Äkki keego oskab aidata, ma mõtlen et kas keegi teab kust kohast sellist saada ja kui kellelgi on pilte võiks siia neid riputada !

- moosivaras
- Huviline