OSTUSOOV!

Osta, müü ja vaheta ...
Üksik Hunt

OSTUSOOV!

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Ostaks 2 ühesugust laskemoonakäru IF 8 ratast ja samuti sooviks osta 8cm miinipildujakäru (gefechtskarren IF 9) rattaid koos teljega kunagi pani keegi siia foorumisse neist isegi pildid ülesse. Võib ka vahetada saksa nodi vastu. Pakkumised kas PS, meilile yksik.hunt@wehrmacht.pri.ee või telefonile 58111411. Kõik pakkumised on teretulnud.
Üksik Hunt

Kordan oma tagasihoidlikku soovi, sest tahaks need isendid ükskord ka valmis saada :). Ning lisan veel teisegi numbri millele võib pakkumisi teha 58338969
Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

On Sul ehk mõnda fotot , missugune see miinipilduja käru välja näeb .
Üksik Hunt

Üksik Hunt

Kuna sai soetatud üks flak 38 käru siis täienes ostusoovide nimekiri veel ka selle käru ratastega, kellel on võib julgelt pakkuda, võib ka vahetada saksa nänni vastu. Ka eelnevate rataste vastu siiani huvi.
Üksik Hunt

Huvitav kas tõesti pole kellegil midagi sellist pakkuda, või lähenen ma asjale valest st. :D arvestades selle foorumi viimaseaja põhitemaatikat olen neid valmis ka vahetama 200 liitriste vaatide vastu.
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Eks sellistest asjadest ole põud. Ma samasugune kaaskannataja.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Üksik Hunt

Tegelikult pole ju siukestest asjadest meid põud, ilmselt nüüd ütlen ma välja selle, mis paljudele siin ei meeldi - eestlane on oma olemuselt ju korilane kui ta on saanud kasvõi ühe ratta pole ta mingi valemiga nõus sellest loobuma kuigi ei hakka ta ka kunagi midagi taastama, lihtsalt mis minu käes see minu oma ja kasvõi roostetagu, aga ära ei anna. Tean millest räägin, sest olen siin kokku puutunud konkreetsete asjadega, oli vaja ühte detaili, et endale see järgiteha, aga sell ei raatsinud isegi seda detaili anda järgitegemiseks, sest see pidi olema ta kogu osa, mul aga olemas kogu krempel peale selle ühe osa mille oleks saand originaalijärgi valmistada.
Viimati muutis Üksik Hunt, R Apr 04, 2008 10:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Nii ta paljudel juhtudel on jah. Ja nii rändavadki paljud asjad vanarauda.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Kasutaja avatar
seiu
Kasutaja

Postitus Postitas seiu »

Suutsin kunagi kax moonakäru ratast viimasel hetkel vanaraua hundi käest päästa ja siiani hea meel selle peale mõelda. Need nüüdsex uuele omanikule liikunud, kes ka käru taastab. Ex ta tavaline ole, et keegi midagi ära ei anna ja pärast jõuavad ikka vanarauda. Samast pärilt aga veel üx ratas, mis ka tõenäoliselt militaarne. Kui keski miskit suuremat taastab, võin ära anda.
PS. Vabandan mitte päris teemalise postituse pärast, aga kuna juba rataste peale jutt läx, siis....... :oops:
Pilt
Pilt
PPS. Traktori rehv peale pandud!
ugandiklubi
Huviline

Postitus Postitas ugandiklubi »

Teab ehk keegi mis asjandusele selline rattas ka alla käis ???
Kasutaja avatar
jäääär
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas jäääär »

seiu kirjutas:Traktori rehv peale pandud!
Traktori veljele käibki Traktori rehv peale.! :roll: :wink:

Pilt

Endal maal mingi hiina traktor ,peaegu samad veljed all(oleks mõõdud oskaks täpsemalt öelda). Militaarne ta vaevalt on!
Ostan MG 34,42 kuulipilduja lafeti osi 56904029
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

:mrgreen: ,tuu um umbe hää!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Kasutaja avatar
seiu
Kasutaja

Postitus Postitas seiu »

:D Kahjux pole need tolle traktori veljed. Vaevalt et kaasajal üldse velgi kokku needitaxe. Seda väikest vaprat aiatraktorit polnud minu velje valmistamise ajal veel isegi joonistel, võibolla polnud tehastki :D
Üksik Hunt

Jätaks vahepeal traktorid rahule ja tegeleks minu ostusooviga.
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”