OSTUSOOV!
OSTUSOOV!
Ostaks 2 ühesugust laskemoonakäru IF 8 ratast ja samuti sooviks osta 8cm miinipildujakäru (gefechtskarren IF 9) rattaid koos teljega kunagi pani keegi siia foorumisse neist isegi pildid ülesse. Võib ka vahetada saksa nodi vastu. Pakkumised kas PS, meilile yksik.hunt@wehrmacht.pri.ee või telefonile 58111411. Kõik pakkumised on teretulnud.
Tegelikult pole ju siukestest asjadest meid põud, ilmselt nüüd ütlen ma välja selle, mis paljudele siin ei meeldi - eestlane on oma olemuselt ju korilane kui ta on saanud kasvõi ühe ratta pole ta mingi valemiga nõus sellest loobuma kuigi ei hakka ta ka kunagi midagi taastama, lihtsalt mis minu käes see minu oma ja kasvõi roostetagu, aga ära ei anna. Tean millest räägin, sest olen siin kokku puutunud konkreetsete asjadega, oli vaja ühte detaili, et endale see järgiteha, aga sell ei raatsinud isegi seda detaili anda järgitegemiseks, sest see pidi olema ta kogu osa, mul aga olemas kogu krempel peale selle ühe osa mille oleks saand originaalijärgi valmistada.
Viimati muutis Üksik Hunt, R Apr 04, 2008 10:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Suutsin kunagi kax moonakäru ratast viimasel hetkel vanaraua hundi käest päästa ja siiani hea meel selle peale mõelda. Need nüüdsex uuele omanikule liikunud, kes ka käru taastab. Ex ta tavaline ole, et keegi midagi ära ei anna ja pärast jõuavad ikka vanarauda. Samast pärilt aga veel üx ratas, mis ka tõenäoliselt militaarne. Kui keski miskit suuremat taastab, võin ära anda.
PS. Vabandan mitte päris teemalise postituse pärast, aga kuna juba rataste peale jutt läx, siis.......

PPS. Traktori rehv peale pandud!
PS. Vabandan mitte päris teemalise postituse pärast, aga kuna juba rataste peale jutt läx, siis.......

PPS. Traktori rehv peale pandud!
-
- Huviline