Eesti leegion

Huvitavad lingid, mis on seotud sõjaajalooga ...
Kasutaja avatar
Wolfenstein
Huviline

Eesti leegion

Postitus Postitas Wolfenstein »

www.eestileegion.com - Tuhnasin netis ja leidsin orkuti komuunist. See leht on vist veel arenemisjärgus. Mingi venna tehtud.
Viimati muutis Wolfenstein, R Mai 11, 2007 5:46 pm, muudetud 1 kord kokku.
gaasimask
Huviline

Postitus Postitas gaasimask »

seal on pooled tekstid wh.prist maha kirjutatud ju :lol:
Kasutaja avatar
Wolfenstein
Huviline

seda küll jh :)
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

:? ohjahh
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
Wolfenstein
Huviline

ma vaatasin kah et kuidagi väga sarnane :?
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

No vabandage, kuid KURAT KÜLL!!, ma nägin asjaga vaeva ja siis mingi kloun teeb kopi-paste???
Kasutaja avatar
gruppen
Huviline

Postitus Postitas gruppen »

mitte klounid vaid ma täpsustaksin, olles parajasti süvenenud sellesse "tõeliste eestlaste" foorumisse, et ilmselt kodanikud kellel on mingisugune teatud kasvatusnüanss kodus saamata jäänd... see ilmselt muidugi (ma siiralt loodan) ei käi kõigi nende tüüpide kohta kes seal on.. (ma tean vähemalt ühte:))
aga ega ajad muutuvad :twisted: ja ühes ajaga kaovad ka foorumid mis ei ole loodud kestma...... :wink:
http://eestileegion.com/foorum/viewforum.php?f=18 seal peaks nähtav olema kasutaja tublieestlane tõstatatud teema kopi-peistist...
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

No jah selle kopipastaga on nutuselt muidugi, aga paistavad ju igati ontlikud sellid olema! Moodustatud suisa Leegionäride sõprusühing. Sakslastel oli vist midagi analoogset ODESSA kunagi?
Ma kujutan ette, et lõhutakse ja riidastatakse veteranidel talvepuid, aidatakse üle tänava, kindlustatakse transport külastamaks üritusi ja ollakse abiks muudes olmemuredes.
Meestel igati austustvääriv tegevus kujunemas.
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Huviline

Postitus Postitas Kuperjanov »

Üks tolle saidi administraatoritest, Andri, peaks olema ka meie foorumis teadatuntud sell, Wiking :roll:
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Wiking

Postitus Postitas Wiking »

Hmm, tore huvitavat diskustelu lugeda :) Kas on mingid mured?
Mis puudutab seda nn siinse foorumi(sama teema oli ka militaar.netis) teemat, siis milles seisneb paanika põhjus :?: Võtsin ka ise diskustelust teema algatajaga osa. Minu teada väga normaalne nähtus, kui kasutatakse erinevate allikate infot, seda teete ju ka sellel lehel siin. Raamatud, lingid, intervjuud, artiklid jne jne.

Kui aga LoCo endiselt näeb selles kurja, võtan isiklikult kõhklemata selle teema sealt maha. Ja teen selle ise ümber. :D

Nii mõnigi härrasmees siin - selles teemas, ma leian, et on liiga palju õhku korraga sisse tõmmanud.

Edu,
Wiking
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Wiking kirjutas:Nii mõnigi härrasmees siin - selles teemas, ma leian, et on liiga palju õhku korraga sisse tõmmanud.
Võta vabalt Wiking! Saatsin PS-i...
Wiking

Postitus Postitas Wiking »

Väga hea ps. Arvan sama. Nii palju paanikat sellest keerutada, härrased, arvan, et see polnud trükimusta väärt. Nagu kuskil siga aia vahel :D

Kõik on timm.
W.
Kasutaja avatar
flak40
Kasutaja

Postitus Postitas flak40 »

Ei näe ka mingit põhjust nurinaks. :roll: Vähemalt on kõik ilusasti ära lahtertatud.Või kuidas. :wink:
"Ersten rein und Letzten raus!"
Kasutaja avatar
Kriuks
Moderaator

Postitus Postitas Kriuks »

Nüüd siis www.eestileegion.com uue ja viisaka kujundusega. Väärib märkimist, et linkide alt ei leia me wehrmacht.pri.ee oma 8) ...
Vasta

Mine “Lingid/Links”