tahaks taastada mõõka?
-
- Kasutaja
tahaks taastada mõõka?
ehk on keegi kokku puutunud saabelite ja mõõkade taastamisega.
nimelt mul omal tuli lakalt saepuru seest välja (vanaisa jutu järgi )tsaariaegne ratsaväe saabel. oskab keegi öelda millega seda taastada saaks. hetkel paistab ta üpris korraliku roostekihi all olevat
ning käepideme kaitse olevat valgest vasest.
nimelt mul omal tuli lakalt saepuru seest välja (vanaisa jutu järgi )tsaariaegne ratsaväe saabel. oskab keegi öelda millega seda taastada saaks. hetkel paistab ta üpris korraliku roostekihi all olevat
ning käepideme kaitse olevat valgest vasest.
Viimati muutis viewsonics, R Apr 13, 2007 12:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
???
Kui ta on tsaariaegne, siis leiad selle kohta saablilt ka kinnituse. Näiteks vaata, kas käepideme otsas mõni märk on? Mis märgid teral on? Käepideme juures.
Kuidas rikkumata restaureerida, võib sind kindlasti soovitusega aidata Üksik Hunt- vaata, kuidas ta tsaariaegsest roostes bebutist asja tegi...
Kuidas rikkumata restaureerida, võib sind kindlasti soovitusega aidata Üksik Hunt- vaata, kuidas ta tsaariaegsest roostes bebutist asja tegi...
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
-
- Kasutaja
...
Eks standartsed mõõgad ongi teineteise sarnased,valmistatud tavaliselt ühes ja samas tehases, siis võivadki aastasadu olla eriliste muudatusteta ja loomulikult sarnased olla. Miks ma küsisin, mis on kujutatud käepideme otsas? Endal olnu kaks mõõka, kus käepideme otsas olevale tsaari monogrammile robustselt viisnurk pääle löödud...
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
-
- Kasutaja
siin paar pilti
http://www.hot.ee/viwesonics/k%c3%a4ekaitse.jpg
http://www.hot.ee/viwesonics/k%c3%a4ekaitse.jpg
Viimati muutis viewsonics, R Apr 13, 2007 12:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
Viimati muutis viewsonics, R Apr 13, 2007 12:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Nonii loetud palju foorumilehekülgi ja otsitud infot taastamise kohta ja uurimistöö esitamise tähtaegki liginemas. Kas keegi minu üles riputatud piltide abil mulle veel midagi arvatavasti huvipakkuvat võib rääkida.
Näiteks kuidas taastada seda külmrelva nii, et sellel olev niklikiht kah säiliks ja kas see on kah üldse võimalik
tänan juba ette ära
Näiteks kuidas taastada seda külmrelva nii, et sellel olev niklikiht kah säiliks ja kas see on kah üldse võimalik

tänan juba ette ära