M. eestiaegne kaitseliidu kraam.
M. eestiaegne kaitseliidu kraam.
Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
Re: M. eestiaegne kaitseliidu kraam.
Tohoh,ei anna siis sõbrale,vaid vaatan ehk tahab siin keegi. Kel huvi,paneb oma maili mulle siia,siis saadan pildid. Ja inimesed saavad pakkumisi teha.
Fotoalbum ja mõned ajalehed ka kaasa.
Tee fotoalbumist ja kraamist pildid ja postita siia.rifff kirjutas:Fotoalbum ja mõned ajalehed ka kaasa.
[attachment=0]tmp_15797-rifff kirjutas:Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
rifff kirjutas:Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
rifff kirjutas:rifff kirjutas:Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
rifff kirjutas:rifff kirjutas:rifff kirjutas:Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
- Frundsberg
- Huviline
Mina oleks huvitatud nii lipust kui käesidemest. Äkki teed siin samas oksjoni?
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
rifff kirjutas:rifff kirjutas:rifff kirjutas:Tere, oli kodus veidi vana kraami. Vana kaitseliidu müts koos kahe märgiga paar koiauku sees, tallinna omakaitse kollane käepael ja saksa lipp,punane ja haakrist keskel. Asjad aastast 1933,sest asjade juures olid selle aasta ajalehed. Sai ära lubatud,nüüd aga mõtlen et vb olen rumal. Mis võiks olla umbkaudne väärtus asjadel?
Oksjoneid siin ei korraldata.Frundsberg kirjutas:Äkki teed siin samas oksjoni?
Oktsion on hea mõte. 2 inimest on pakkunud käepaela eest 100 ja lipu eest on pakutud 150 ja mütsi eest ka 100 . Edasi siis pakkuge siia, asi läheb lukku nädalapärast reede,siis saab laupäeval klaarida.
Kas asjade omanik on teada? Ajaloo huvides on see fakt oluline.
Album annab siin ehk vastust - postita kõik pildid sealt siia.
Album annab siin ehk vastust - postita kõik pildid sealt siia.
Ei tohi teha siin oktsioneid,seega pakkumised posti.