Aitab FlaKKide poleerimisest
Re: Aitab FlaKKide poleerimisest
Kuule Funker.Mis jura sa siin ajad. Me siin avame postitusi ja loodame näha või lugeda midagi harivat. See on täielik pask. Erektsioon võib tekkida isegi ühe sekundiga, kui aga daam kobe on. Ma kae, et sa oled peast täitsa soojaks läinu.
- labidamees
- Veteran
Ma arvan ka,et see on pigem tõsiselt ajaloost ning suurest isamaasõjast huvitatud inimeste foorum ,mitte mingi lärmakas täissuitsetatud kõrts kiimastele vanainimestele.Palun edaspidi siia teemasse postitada ainult sisutihedaid ja harivaid ettekandeid!
Aga kus selline asub?labidamees kirjutas:...lärmakas täissuitsetatud kõrts kiimastele vanainimestele...
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Sossi klubi ntx.Raudrist kirjutas:Aga kus selline asub?labidamees kirjutas:...lärmakas täissuitsetatud kõrts kiimastele vanainimestele...

Ühe hariva ettekande sa juba eile said - kuidas Juta Renzer luua ostis. Piisavalt hariv.labidamees kirjutas:...ja harivaid ettekandeid!
Spetsiaalselt Baldhur88'le aga panen ka lingi ta pildile, tema silmavaate jaoks peaks 1 sekund olema igati garanteeritud!
http://www.ra.ee/fotis/index.php?type=2&id=435823
- labidamees
- Veteran
Palun moderaatoritel edaspidi funkeri postitused üle kontrollida,sest eile oleks peaaegu lugupeetud kirjaniku teoste põletamiseks läinud.Tõsiasja,et senine maailm hetkega kildudeks purunes,ei hakka mainimagi...
Valmistu siiski põletamiseks, sest eelmise aasta aprilli Kaitse Kodu ei jäänud kõrvateooriat uskuma...labidamees kirjutas:Palun moderaatoritel edaspidi funkeri postitused üle kontrollida,sest eile oleks peaaegu lugupeetud kirjaniku teoste põletamiseks läinud.Tõsiasja,et senine maailm hetkega kildudeks purunes,ei hakka mainimagi...
https://issuu.com/kaitse_kodu/docs/kait ... _2016_veeb
Funker kuule, ütleb, et error on. Ei näe midagi.Vaata, et miskit paksude naiste pilte ei pane. Ma lähen kohe siis pingesse
Selge värk, sul on arvutis viirus, see takistab ilusate naiste piltide vaatamist või siis muudab ise nad ümber, koledaks.Baldhur88 kirjutas:Funker kuule, ütleb, et error on. Ei näe midagi.Vaata, et miskit paksude naiste pilte ei pane. Ma lähen kohe siis pingesse
Lingil on päris kena tibi, päikeseprillidega, kui sulle ei näita või näitab koledalt, on raudselt viirus arvutis!