Eriti happy olen ilusa eestiaegse lindiliistu üle

Mis masti pannalt isand kandis?ivalO kirjutas:Ühe mehe asjad kahest vastasleeri väest. Rihmal nimi ka sees.
Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
(1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestadatonu kirjutas:Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ristidest vasakpoolsem peaks olema Diviisi mälestusrist
Pildi allkiri "tuletõrje märkide täislaks" pole õige. Puudub tuletõrje kõrgem hoolsusmärk.Borja kirjutas:(1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestadatonu kirjutas:Ja mind huvitaks lindiliistul 300 aastat Romanovite dünastiat kõrval olev lint?funker kirjutas:Valgusta neid vasakpoolseid riste - mis, kes, kus?Borja kirjutas:Aprill algas märgindusega.
Ristidest vasakpoolsem peaks olema Diviisi mälestusrist![]()
(2) 30-te lindiliistul on WS ja Romanovite medali vahel kahe tuletõrjeristi lindikesed (vt pilti)
Vasakpoolne peaks olema Eesti Diviisi veteranirist, teine pataljon Narva veteranirist aga mis see kolmas on?Borja kirjutas: (1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestada![]()
Üks siiski. Balti kongressi märk ei kuulu teenetemärkide sarja.aleks kirjutas:Borjal täislaksuni ainult 2 sammu:
Kolmiku omanik olevat olnud Roland MAURER.funker kirjutas:Vasakpoolne peaks olema Eesti Diviisi veteranirist, teine pataljon Narva veteranirist aga mis see kolmas on?Borja kirjutas: (1) Vasakpoolsete ristide omanik olevat teeninud Eesti Diviisi õhutõrjes. Kõik kolm risti peaks olema mingit pidi seotud Eesti Diviisiga - rohkemat ei tea. Nende saksa poolel võidelnud eesti meeste kaasaegne (veterani)märgindus ongi tegelt ju uus lahe tõusev teema ning minu arust on aeg küps, et ka sellele ajajärgule siin foorumis oma nurgake kehtestada![]()
Kõiki kolme peaks jagama välis-eesti veteraniühendus. Kas on ka taga olev isik teada? uscha vast teab rohkem?
Üles leidsin oma infobaasist - selline on ka olemas:Või on siis Narva pataljonil rohkem neid ristikesi?