M: Saksa tääk - Carl Eickhorn 1939
-
- Huviline
Re: M: Saksa tääk - Carl Eickhorn 1939
kole roostes teine, kas maapõuest.
Tjahh - selles seisukorras pole nagu vahet enam, ons ta carl eickhorn või miski muu..
Ausam oleks ka pealkirjas nimetada asja suveniiriks (mitte täägiks) - siis ei peaks kogujad ilmaasjata kuulutust lahti plõksima...
Ausam oleks ka pealkirjas nimetada asja suveniiriks (mitte täägiks) - siis ei peaks kogujad ilmaasjata kuulutust lahti plõksima...
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Mu arust ei peaks sa ka ikka iga asja peale ohkima, mõnele võibolla meeldibki roostes Carl Eickhorni tääk. Suveniiriks või sa nimetada hiina töönuga, antud isend pole oma algset funktsionaalust kuhugile kaotanud.
....Kusjuures säilimine on ülihea
Ja huvilisi nimelt maaleidudele on piisavalt, mina nendehulgas .(Mis tost et super seisukorras tääke on mitu
)

Ja huvilisi nimelt maaleidudele on piisavalt, mina nendehulgas .(Mis tost et super seisukorras tääke on mitu

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Maapõuest ikka!

punkriehitaja kirjutas:kole roostes teine, kas maapõuest.
Summa summarum - suveniirist täägitoorik läkski suveniirse hinnaga 

-
- Veteran
Kõigi austusest vaatamatta kaasfoorumlase hinna analüüsidele: Ostetakse, müüakse vastavalt oma nägemusele mitte vastikult kommentaare pilduva täägikoguja eksperthinnangu tõttu.Borja kirjutas:Summa summarum - suveniirist täägitoorik läkski suveniirse hinnaga
Lugupidamisega K.
Vot ei saa ma aru sellisest õrnahingelisest irinastuudishimulik kirjutas:Kõigi austusest vaatamatta kaasfoorumlase hinna analüüsidele: Ostetakse, müüakse vastavalt oma nägemusele mitte vastikult kommentaare pilduva täägikoguja eksperthinnangu tõttu.Borja kirjutas:Summa summarum - suveniirist täägitoorik läkski suveniirse hinnaga
Lugupidamisega K.

TÄÄK on kollektsionäärne ese, mis peab vastama selgetele kriteeriumitele
TOORIK või ROOTS on puuduvate osade // äranuditud teraga ese, mis neile kriteeriumitele enam ei vasta
SUVENIIR on üdini roostes maaleid, mis samuti jääb kollektsionäärse eseme kriteeriumitest kaugele
Mida põrgut saab mul olla toorikute, rootsude või suveniiride ostmise/müümise vastu - ei midagi loomulikult. Ma ostan neid ise ka vahest varuosadeks.
Ja tuletaks siinkohal ka meelde, et kõigi foorumite hea tava on müüdavat eset juba müügikuulutuse pealkirjas võimalikult täpselt nimetada...
+1 kommentaarileuudishimulik kirjutas:Kõigi austusest vaatamatta kaasfoorumlase hinna analüüsidele: Ostetakse, müüakse vastavalt oma nägemusele mitte vastikult kommentaare pilduva täägikoguja eksperthinnangu tõttu.Borja kirjutas:Summa summarum - suveniirist täägitoorik läkski suveniirse hinnaga
Lugupidamisega K.
Ei ole õrnahingeline aga irinat kostub pigem ühest teisest suunast. Kust võivad teadmatuses elanud foorumlased leida need kriteeriumid, millele üks tääk vastama peaks? Tääk on tääk jätkuvalt konditsioonist ja nagu ma mainisin, pole see oma algset funktsionaalust minetanud.
Mõtlesin müüki panna paar kehvemat kasti, nüüd ei julgegi, äkki kirjutan midagi valesti. Näiteks ksf uudishimulik ei lajata kohe in your face, kui ma julgen pakkuda katkise hingega kasti