Peitjate jälgedes.
Mulle meeldib hirmsasti see diversiooniüksuste versioon
. Leonid Barkov'i raamatus "Abwehr Eestis" ( Tallinn: Eesti Raamat, 1974 ) on lk 70 selline lõik: Samasugust tegevust arendas ka abwehrigrupp 211, mis 1944. aasta jaanuaris asus Pärnusse, hakkas Pärnumaal salarelvaladusid rajama ning värbama agentuuri diversioonideks ja terroriaktideks Nõukogude vägede tagalas.

-
- Huviline
-
- Huviline
Vaata nende piltidega on nii,et muidugi on neid vahest hea vaadata.Kuid vaatavad ka need ,kes avaldatud fotodest uht - teist minu isiku vastu leida püüavad. Soost väljatõmmatud tanki on muidugi kena vaadata.Kui aga selle kõrval seisab inimene siis läheb jamaks.See inimene otsitakse üles,kui tunnistaja.Kui on kindel mees pole probleemi.Kui aga fotol on juba grupp kellest ma midagi ei tea läheb asi kontrolli alt välja. Ma arvan,et kui kett on väga pikk leidub seal alati üks nõrk lüli. Kunagi pole hea pildistada autonumbreid ja inimesi.Kui leitakse üles koht,kust midagi välja on kaevatud võib toimikukaaned kenasti kinni lüüa ja kohtu alla kobida. Niikaua,kui pole kohta ,pole ka kusagilt kinni hakata. Mina lähtun nn." üksiku hundi" põhimõttest. Ise olen pomo ja ise olen töömees.Kõik,mis teen ,teen endale.Kui rauad randmete ümber pannakse tean mida räägin,et need uuesti lahti tehakse. Mingeid pilte ikka tulevikus üles riputan ei ole probleemi. Elva ühishaua leidsin üles,kuid välja pole kaevanud. Lihtsalt ei ole luba antud,selle kuulipritsi pärast. Paraku on tekkinud olukord,kus MK vahetab lubasid kuulipilduja vastu.Minu meelest halb tehing,nii,et jääb ära.
-
- Huviline
Tore,et haua üles leidsite.Aga see on ikka väga väiklane nendest mk ametnikest,kui niimoodi kaubeldakse.Vickers on üks teema ja langenute haud on ikka teine asi,niimoodi küll kaubelda ei tohiks.Aga noh,ametnike värk,nendega võidki sõdima jääda,enne läheb pea halliks kui nendega asjad aetud saad
Loodan väga,et ka need sõdurid saavad kord ümber maetud ja tuvastatud,vaatamata igasugustele ametnikele.Igal juhul soovin teile edu ja kordaminemisi
Ja ikka pilte,nii palju kui võimalik,neid ootavad siin kõik:)

-
- Huviline
-
- Huviline
Sai vahepeal ühte hoonet uuritud.Seal paiknes kunagi mingi masin - traktorijaam.Hull värk ,kus oli raiskamine toimunud,. Lakas oli puntide viisi mingeid pikkasid ca. 5m veorihmasid.Need rihmad olid kokku õmmeldud saksa vöörihmadest.Mõned rihmad olid siiski jäänud vist varuks.Pandlad olid ära võetud,kuid vastused kenasti küljes.Mõned rihmad uued mõned kantud.Oma 8 rihma nüüd ilma pannaldeta olemas.Ise mõtlen,et küllap need pandladki seal kusagil prügihunnikus on.
-
- Huviline
-
- Huviline
Pean kasutama võimalust ja siitkaudu mil.neti rahvast väheke harima.Seal arusaamatu,miks on kuulipritsi kõrval MG lindi kast?. Padrunilindid olid lihtsalt nendes kastides ja kes või miks need lindid sinna pani no seda ma ei tea. Mis puudutab relva valmistamisaastat siis kogu sisikond on markeeritud 1911 ka vintraud ja kõik seerianumbrid kattuvad. Miks ta sellise alusvankri peal on seda ma ka ei tea. Ja paistab,et mil.netis hulk rahvast,kes minuga metsas leidmise hetkel kaasas olid eks need võivad detailidest edasi rääkida. Ja üldse tsiteerivad mõned mulle kogu aeg seadusandlust.Oli ju relv pool aastat politseis võtnud siis ära,kui seadus lubas.Mina leidsin selles seaduses augu ja nii lihtne see tagasisaamine oligi.Las Arnold seletab kõigile,miks siis seadust ei täidetud,tema ju MK valvekoer. Relv on deaktiveeritud seda kahjustamata ja politsei leidis,et kõik on õige.Ja deaktiveerida on täiesti võimalik ka relva mitte kahjustades. Ja üldse ega mul seda relva vajagi pole,kuid ma väga tahan näha,et kui seadus ette näeb riigistamist - kuidas seda siis tehakse.?. Ja herr Türk võtku teadmiseks,et minu mil.netist eemaldamine ei pane mind üldse pisaraid valama!.