Korpusepoisid

Arutlused sõjaaegsetest Punaarmee au- ja eraldusmärkidest ...
Vasta
Kasutaja avatar
kepsuke
Huviline

Re: Korpusepoisid

Postitus Postitas kepsuke »

vovello kirjutas: P Okt 19, 2025 12:23 am
Veiler kirjutas: L Okt 18, 2025 11:30 pm
vovello kirjutas: L Okt 18, 2025 10:38 pm Kuulsuse ordenite numbreid:

188645 August Pettai
218642 Oskar Hein
363402 Arnold Verk
363423 Johannes Soidla
430162 Paul Vahtraorg
430484 Ivan Soots
666739 Alfred-Voldemar Remma
729849 Martin Seks
Ilus kollektsioon! Kas kõik on üksikud Kuulsuse ordenid või kuulub mõni nendest ka suuremasse isikukomplekti, kus on lisaks muid autasusid ja dokumente?
vovello kirjutas: L Okt 18, 2025 10:56 pm Ja veel huvilistele — veidi kasulikku teavet ;)
Huvitavad dokumendid - suur tänu jagamast!
Ainult kaks neist ordenitest on paberitega, kui ma õigesti mäletan. Teised on läbi kaitseministeeriumi arhiivi kontrollitud. Ja igaühe kohta on arvestuskaart.

Aga kollektsioonis on teiste ordenitüüpide seas ka ordeneid eestlastele, kes võitlesid Eesti laskurkorpuses – tuleb leida aega ja otsida.
Tean, et austatud Lauri (tossom) on siin juba mõningaid minu kollektsiooni eestlaste autasusid näidanud, ei tahaks kordama hakata ))
Kui sa oled nende info saanud läbi kaitseministeeriumi arhiivi siis sa peaksid ju ka nägema, mis teised medalid nad saanud on? Nende numbreid oleks head teada tulevikus, kui välja ilmuvad siis kohe teada, kellele kuulunud.

Lisaks kui sa viitsid pane mulle privasse nende teiste medalite numbrid ka kunagi. Ma vaatan üle, mis juba siia postitatud.

Ja need kaks dokumenti, mis sa postitasid on super! Pean leidma aega ja lisama kõik need ordenid/medalid oma arhiivi. Tänud!
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
Vasta

Mine “Autasud & Embleemid/Awards & Insignias”