Kuum oktoober 2016 ...

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Re: Kuum oktoober 2016 ...

Postitus Postitas uscha »

Ssh-40, üsna kindlasti sõjaaegne.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
tossom
Veteran

Postitus Postitas tossom »

Tänud, sisu ple, aga muidu on üsnagi kabe eksemplar.
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

tonu kirjutas:minu jaoks oli kuum oktoobris see, et sain FlaK 8,8 enamvähem kokku ja täiesti ohutult :)
Ilus. Variant oleks veel põtrade värv maha võtta.
Kasutaja avatar
Plönn
Huviline

Postitus Postitas Plönn »

tossom kirjutas:Mul on Hiiumaal selline vene kiiver, isegi ei mäleta, kust saadud. Ilmselt Hiiumaalt. On see sõjaaegne?
Tegelikult AINUS ERISTATAV vahe on nimelt lõuka paksus, millele veel täna toetuda saame, niipalju kui seda könti seal alles on :? :)
Sa võid seda lõuarihma lähemalt pildistada, siis mina või mõned kaasfoorumlased ka selge vastuse anda suudavad :wink: ( Sõjaaegsel struktuur hoopis teine ja puldan tuntavalt nimelt ka õhem )
Ei need numbrid stantsitult ega täht ees pole paraku dateerimiseks piisavad :? , ja templit tal enam ilmselt ka pole.
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Ben
Huviline

Postitus Postitas Ben »

kass kirjutas:Laskurkorpuses teeninud Org nimelisele ohvitserile kuulunud asjad. Kui kellegil on pakkuda spiigleid sinna gimnastjorkale siis oleksin huvitet. Pildil olevad on liiga läbi omadega ja on käinud ka teise särgi peal kuna õmblused ei klapi.
pikkuse järgi arvaks, et need on sinel lõkmed.

B.
aivar74
Huviline

Postitus Postitas aivar74 »

Oktoobris lisandus kollektsiooni selline tiiger tanki mootori ventilatsiooniluuk.Umbes 200kg.
Kuna Auvere juurest lõunasse, lasti ära 2 tiigrit,millest üks oli Cariuse oma,siis on mitte väike tõenäosus,et see on Otto masina küljest.Aga eks need tükid on seal läbisegi,plahvatused on olnud nii kõvad,et masinaid hilisematel aerodel näha pole,kõik on ribadeks lennanud.
OSTAN SAKSA SOOMUSTEHNIKA JA ROOMIKMASINATE OSASI!!!!! TEL.5013315 või PS.
Pilt
Kasutaja avatar
tonu
Veteran

Postitus Postitas tonu »

funker kirjutas:
tonu kirjutas:minu jaoks oli kuum oktoobris see, et sain FlaK 8,8 enamvähem kokku ja täiesti ohutult :)
Ilus. Variant oleks veel põtrade värv maha võtta.
Jah seda mõtlen mina ka :wink: Kui kellelgi hea idee, et millega ja kuidas see ülikõva lakk või värv lahti saada siis andke aga teada.
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

tonu kirjutas: Jah seda mõtlen mina ka :wink: Kui kellelgi hea idee, et millega ja kuidas see ülikõva lakk või värv lahti saada siis andke aga teada.
Ma prooviks alustuseks atsetooniga.
Kasutaja avatar
desert eagle
Huviline

Postitus Postitas desert eagle »

Ehituskaupade poodides on müügil erinevate tootjate värvi eemaldajaid mis on oluliselt tõhusamad kui atsetoon.Ise kasutan Lätis valmistatud värvi eemaldit,toimib väga hästi.Ei oska öelda kas selle hülsi puhtaks võtab kuna tegu on värviga mis peab taluma kuumust.
Kasutaja avatar
labidamees
Veteran

Postitus Postitas labidamees »

Ükski värv pole lõpuni kuumakindel.Ma võtaksin fööni ja utsitaksin seda hülssi 500 kraadiga.See peaks värvi mullitama ja seega lahti võtma.Jäägid võib hiljem proovida atsetooniga eemaldada.
Kasutaja avatar
tonu
Veteran

Postitus Postitas tonu »

Jätkame arutlust FlaK 8,8 teema all, et mitte risustada seda siin :wink:
oliver
Huviline

Postitus Postitas oliver »

Kuidas see Tiigri rest plahvatusega tanki küljest irdunud on, kinnitused on ju kõik terved? Kus see rest täpsemalt tankil paiknes, ehk oligi ilma poltideta ees, nö. oma raskus hoidis kinni?
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

kass kirjutas:Ei ole eriline paberikorjaja aga sattus kätte kaks sõjaväekutset. Rjadavoi Gustav Amblast ja bombardiir Henrih Orissaarest. Pole selliseid varem näinudki.
Ei tea, kas see Genrihhi kutse on su hingele armas või oleks võimalik seda endale taodelda? Mul isapoolne suguvõsa sealtmailt pärit. See konkreetne mu sugulaste ringi ei kuulu, aga üks tuttav filmiprodutsent tunnistas taadi oma eellaseks ja oleks talle lahe see paber raamitult kinkida. Mis kostad?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

oliver kirjutas:Kuidas see Tiigri rest plahvatusega tanki küljest irdunud on, kinnitused on ju kõik terved? Kus see rest täpsemalt tankil paiknes, ehk oligi ilma poltideta ees, nö. oma raskus hoidis kinni?
Siin on üks alles ja teine minema lennanud.
Võib-olla ei topitudki pidevas väliremondi olukorras kõiki polte sisse.
tiger.jpg
tiger.jpg (78.34 KiB) Vaadatud 540 korda
oliver
Huviline

Postitus Postitas oliver »

Sellises kohas võib sajakilone rest oma raskusega paigas püsida küll.
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”