Kuum oktoober 2016 ...
Re: Kuum oktoober 2016 ...
Tänud, sisu ple, aga muidu on üsnagi kabe eksemplar.
Ilus. Variant oleks veel põtrade värv maha võtta.tonu kirjutas:minu jaoks oli kuum oktoobris see, et sain FlaK 8,8 enamvähem kokku ja täiesti ohutult![]()
Tegelikult AINUS ERISTATAV vahe on nimelt lõuka paksus, millele veel täna toetuda saame, niipalju kui seda könti seal alles ontossom kirjutas:Mul on Hiiumaal selline vene kiiver, isegi ei mäleta, kust saadud. Ilmselt Hiiumaalt. On see sõjaaegne?

Sa võid seda lõuarihma lähemalt pildistada, siis mina või mõned kaasfoorumlased ka selge vastuse anda suudavad

Ei need numbrid stantsitult ega täht ees pole paraku dateerimiseks piisavad

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
pikkuse järgi arvaks, et need on sinel lõkmed.kass kirjutas:Laskurkorpuses teeninud Org nimelisele ohvitserile kuulunud asjad. Kui kellegil on pakkuda spiigleid sinna gimnastjorkale siis oleksin huvitet. Pildil olevad on liiga läbi omadega ja on käinud ka teise särgi peal kuna õmblused ei klapi.
B.
Oktoobris lisandus kollektsiooni selline tiiger tanki mootori ventilatsiooniluuk.Umbes 200kg.
Kuna Auvere juurest lõunasse, lasti ära 2 tiigrit,millest üks oli Cariuse oma,siis on mitte väike tõenäosus,et see on Otto masina küljest.Aga eks need tükid on seal läbisegi,plahvatused on olnud nii kõvad,et masinaid hilisematel aerodel näha pole,kõik on ribadeks lennanud.
OSTAN SAKSA SOOMUSTEHNIKA JA ROOMIKMASINATE OSASI!!!!! TEL.5013315 või PS.

Kuna Auvere juurest lõunasse, lasti ära 2 tiigrit,millest üks oli Cariuse oma,siis on mitte väike tõenäosus,et see on Otto masina küljest.Aga eks need tükid on seal läbisegi,plahvatused on olnud nii kõvad,et masinaid hilisematel aerodel näha pole,kõik on ribadeks lennanud.
OSTAN SAKSA SOOMUSTEHNIKA JA ROOMIKMASINATE OSASI!!!!! TEL.5013315 või PS.

Jah seda mõtlen mina kafunker kirjutas:Ilus. Variant oleks veel põtrade värv maha võtta.tonu kirjutas:minu jaoks oli kuum oktoobris see, et sain FlaK 8,8 enamvähem kokku ja täiesti ohutult![]()

Ma prooviks alustuseks atsetooniga.tonu kirjutas: Jah seda mõtlen mina kaKui kellelgi hea idee, et millega ja kuidas see ülikõva lakk või värv lahti saada siis andke aga teada.
- desert eagle
- Huviline
Ehituskaupade poodides on müügil erinevate tootjate värvi eemaldajaid mis on oluliselt tõhusamad kui atsetoon.Ise kasutan Lätis valmistatud värvi eemaldit,toimib väga hästi.Ei oska öelda kas selle hülsi puhtaks võtab kuna tegu on värviga mis peab taluma kuumust.
- labidamees
- Veteran
Ükski värv pole lõpuni kuumakindel.Ma võtaksin fööni ja utsitaksin seda hülssi 500 kraadiga.See peaks värvi mullitama ja seega lahti võtma.Jäägid võib hiljem proovida atsetooniga eemaldada.
Jätkame arutlust FlaK 8,8 teema all, et mitte risustada seda siin 

Kuidas see Tiigri rest plahvatusega tanki küljest irdunud on, kinnitused on ju kõik terved? Kus see rest täpsemalt tankil paiknes, ehk oligi ilma poltideta ees, nö. oma raskus hoidis kinni?
Ei tea, kas see Genrihhi kutse on su hingele armas või oleks võimalik seda endale taodelda? Mul isapoolne suguvõsa sealtmailt pärit. See konkreetne mu sugulaste ringi ei kuulu, aga üks tuttav filmiprodutsent tunnistas taadi oma eellaseks ja oleks talle lahe see paber raamitult kinkida. Mis kostad?kass kirjutas:Ei ole eriline paberikorjaja aga sattus kätte kaks sõjaväekutset. Rjadavoi Gustav Amblast ja bombardiir Henrih Orissaarest. Pole selliseid varem näinudki.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Siin on üks alles ja teine minema lennanud.oliver kirjutas:Kuidas see Tiigri rest plahvatusega tanki küljest irdunud on, kinnitused on ju kõik terved? Kus see rest täpsemalt tankil paiknes, ehk oligi ilma poltideta ees, nö. oma raskus hoidis kinni?
Võib-olla ei topitudki pidevas väliremondi olukorras kõiki polte sisse.
Sellises kohas võib sajakilone rest oma raskusega paigas püsida küll.