o: saksa sõjaväe sõrmus

Osta, müü ja vaheta ...
Kasutaja avatar
Kessel
Huviline

Postitus Postitas Kessel »

Sai siin uuritud ekspertiisi kohta kullasepa käest, Eestis seda ei tehta . Põhi tulemus saadakse oksiidikihi vanust uurides, sest oksiidikiht ladestub kiht haaval metallile.
Kui aga see kiht on keemilisel või mehaanilisel teel rikutud ei saa enam täpset tulemust.
Seepärast soovitus, kui leiate midagi ,mille vanust ja väärtust tahate lasta hinnata, ärge hakake kohe seda hambapasta ja harjaga nühkima. Või jätke vähemalt ühes kohas see tegematta, et oleks koht , kus kohast proove võtta.
Sõda on riigi eksistentsi küsimus, elu või surma rajajoon, tee säilimisele või hukule. Selle hoolikas uurimine on paratamatu.
Kasutaja avatar
hugo1
Huviline

Postitus Postitas hugo1 »

Kesseli jutt igati loogiline, eriti mis puudutab sõrmuseid.
Kuna nad enamus olid ise teha lastud, siis kindlaks teha kas tegu originaaliga, sellest ajast on äärmiselt raske, ning juhul kui ese puhastatud siis peaaegu võimatu.
Hirnus riskantne ost, arvestades veel palju nad maksavad. :roll:
Kasutaja avatar
Kessel
Huviline

Postitus Postitas Kessel »

Ja veel, kui tekib kahtlus siis võib alati pöörduda kullasepa poole.
Enamik sõjaaegseid sõrmuseid valmistati suht kõrge prooviga hõbedast, aga koopiad ikkagi üldjuhul mingist odavast hõbesulamist.
Sõda on riigi eksistentsi küsimus, elu või surma rajajoon, tee säilimisele või hukule. Selle hoolikas uurimine on paratamatu.
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Kui kamraad brunner tahab sellist sõrmust nagu ta avataril, siis oleks kena kui saadaksid mulle mailile korralikuma pildi sellest sõrmusest ja ma edastan su soovi koos sellega antud kodanikule - sest ma usun, et selle valmistamine ei valmista talle probleemi :D , ainult aega võtab.
Kiro
Kasutaja

Postitus Postitas Kiro »

Üksik Hunt kirjutas:Kui kamraad brunner tahab sellist sõrmust nagu ta avataril, siis oleks kena kui saadaksid mulle mailile korralikuma pildi sellest sõrmusest ja ma edastan su soovi koos sellega antud kodanikule - sest ma usun, et selle valmistamine ei valmista talle probleemi :D , ainult aega võtab.
Kas su sõber tegeleb ka natuke kallimast metallist sõrmustega 8) ? pean silmas kulda :wink:
Üksik Hunt

Mul on mitmeid juveliiridest tuttavaid, aga ma arvan, et ka ilma tutvusteta ei oleks ju mingi sõrmuse tellimine probleem. Kirjuta mulle privasse, mis sind just huvitab.
Kasutaja avatar
Tõnis
Huviline

Postitus Postitas Tõnis »

Siiski uuriks veel ,et kas võib neid sõrmuseid ka kurtna laadal näha.
Tegelen mudelite ja mootorratastega.
http://www.album.ee/user/30009339
Kasutaja avatar
Tõnis
Huviline

Postitus Postitas Tõnis »

Panen uue teema.
Tegelen mudelite ja mootorratastega.
http://www.album.ee/user/30009339
Üksik Hunt

Kurtnas on neid kindlasti ka näha, sest neid müüvad ju enamus kes kauplevad militaar nänniga, ainult hind on teine kui meie pakutud, sest see sõrmuste müük tuli meile ainult seoses ühe vahetusega, kus arveldati sõrmustes. Kui saavad otsa ei hakka neid enam spetsiaalselt müügiks ju võtma.
Kasutaja avatar
igasugust
Huviline

Re: o: saksa sõjaväe sõrmus

Postitus Postitas igasugust »

Kas neid sõrmuseid on mingeid saada ka veel?
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”