o: saksa sõjaväe sõrmus
brunner oskab hetkel oma avatari kohta öelda ainult niipalju,et näppasin selle netist-lüües googlesse sisse: waffen ss rings (images) ,sealt vaatas vastu iludus! kuna oli kiire laadisin alla ja tömbasin jeehat!
nüüd siis: mällu on kuidagi jäänud,et oli mingi norra sait.!
täna siis:toksisin waffen ss.no -aga mida pole seda pole. on sarnaseid aga teised värvid ja saiti ka mingil määral muudetud!
nüüd kahetsen,et tol korral kiirustasin
nädala löpus ehk on rohkem vaba aega-loodan,et leian
isiklik arvamus on et see on mingi plagiaat,vöin ka eksida, aga kuradi ilus!
nüüd siis: mällu on kuidagi jäänud,et oli mingi norra sait.!
täna siis:toksisin waffen ss.no -aga mida pole seda pole. on sarnaseid aga teised värvid ja saiti ka mingil määral muudetud!
nüüd kahetsen,et tol korral kiirustasin

nädala löpus ehk on rohkem vaba aega-loodan,et leian

isiklik arvamus on et see on mingi plagiaat,vöin ka eksida, aga kuradi ilus!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
- moosivaras
- Huviline
2kki on kellegil infot et palju neid s6rmuseid s6jaajal yldse v2lja anti ja kellele?? (ise k2sin t2na ja ostsin oma s6rmuse 2ra) 

"Sõja ajal seadused vaikivad."
"Kuni eksisteerivad suurriigid, on sõda vältimatu."
"Kui ihkad rahu, siis valmistu sõjaks."
"Sõda on poliitika jätkamine teiste vahenditega."
"Kiireim viis sõja lõpetamiseks on selle kaotamine."
"Kuni eksisteerivad suurriigid, on sõda vältimatu."
"Kui ihkad rahu, siis valmistu sõjaks."
"Sõda on poliitika jätkamine teiste vahenditega."
"Kiireim viis sõja lõpetamiseks on selle kaotamine."
Mina olen kuulnud, et neid lasti ise oma lõbuks teha.2kki on kellegil infot et palju neid s6rmuseid s6jaajal yldse v2lja anti ja kellele??
Popid olid nad vist küll kunagi, olen paljudes dok kaadrites näinud, et kanti kõvasti, neid SS ja haakristiga sõrmuseid.
Sinimustvalgeid kanti ju ka kõvasti, endalgi neid paar tükki olnud.
sõrmustest
Kindlasti lasti neid teha.Kunagi sattus mulle kätte mingi Saksa, sõjaaegne ajakiri.Nagu praegugi, viimastel lehtedel oli kõikvõimalikku reklaami alustades Nivea toodetest ja lõpetades analoogilise temaatikaga sõrmustega ja pakuti nii hõbedast, kui ka tavalisest valgest metallist.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Tervist !
lisaksin siia: www.germaniainternational.com/index.html , igatsugu saksa vidinaid ja ehk on abiks.
eesti päraseid ja kolbaga sörmuseid vorbiti suurest igavusest ka vasalemmas ja teisteski "paranduslikes" asutustes.
lisaksin siia: www.germaniainternational.com/index.html , igatsugu saksa vidinaid ja ehk on abiks.
eesti päraseid ja kolbaga sörmuseid vorbiti suurest igavusest ka vasalemmas ja teisteski "paranduslikes" asutustes.
Viimati muutis brunner, N Veebr 16, 2006 7:42 am, muudetud 1 kord kokku.
Selleks, et teada kas tegu on originaaliga tuleb esemele teha ekspertiis, aga seda meil Eestis kahjuks teha ei saa ja see on üsna kallis lõbu. Ega ka mina ei ostaks mingit kallimat märki, kui sellele ei ole tehtud eelnevalt ekspertiisi, sest koopiate tootjad ka arenevad - väidetavalt olevat hakatud juba ka raudsüdamikuga kahekihilisi EK2-sid tegema, aga need veel Eestisse jõudnud ei ole
.

muuseas, süüdista oma tuttavat Sörmuste Isandat-muidugi naljaga pooleks-
autorikaitse vöi ükspuha mille rikkumises.

sellist eesti vappi lövidega sai juba nöuka ajal vasalemmast tee eest!

ps. kui juba sellega tegeled,aitad ehk mind. sooviksin osta oma avatari sarnast! norras hinnad kole kallid ja ise ei viitsi tegema hakata.

head päeva.
- Niederland
- Veteran