tuvastada zetoon
Re: tuvastada zetoon
Ehk on Eston Kohvri ametižetoon?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Huvitav kui kauaks need latakad maha maetakse et ajalooline patiina tekiks? Vòi lähevad räästa alla veetünni likku?
lauri kirjutas:Huvitav kui kauaks need latakad maha maetakse et ajalooline patiina tekiks? Vòi lähevad räästa alla veetünni likku?
ne velika poterja otdal za ekzotiku 2 lata

To viimati näidatu on puhas pläma jahh, kamraadid siin ja seal hirnuvad
Vanutamine on muidugi meistriklass , see käsitöö juba ise pole odavate killast
,
Nb, to numbriline alu zhetoon võib vabalt ka luureüksuste oma olla, neil sellised zhifreeritud olid, sarnane tsink isend , luuraja, sattus nt mulle , paraku poolik

Vanutamine on muidugi meistriklass , see käsitöö juba ise pole odavate killast

Nb, to numbriline alu zhetoon võib vabalt ka luureüksuste oma olla, neil sellised zhifreeritud olid, sarnane tsink isend , luuraja, sattus nt mulle , paraku poolik

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
ma ei saa aru milleks näha vaiva
ja siis paari lat ära anda
kui pole saladus mis on need tunnused et on kop
siis tene kord oskaks vaadata

kui pole saladus mis on need tunnused et on kop

siis tene kord oskaks vaadata

No kõige esmasem tunnus ikka see, et sõna Estnische puhul ei kasutatud isikuplaatidel ealeski lühendit Eston.väikemees kirjutas:kui pole saladus mis on need tunnused et on kopsiis tene kord oskaks vaadata
Võimalik, et see lühend on Гидрографический отдел Краснознамённого Балтийского флота
leitud vana talu prügi hunnikust
mis ajajarku jääb

mis ajajarku jääb

too viimane vene zhetoon rohkem siiski mingi osakonna võtmehoidja vms teemaline atribuutika
, zhetoonid linnalubade järgi küll olid, kuid need hoopis teistsuguse kirje & atmosfääriga 

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?