Müüa vanemat kraami !
-
- Kasutaja
Müüa vanemat kraami !
Leidsin kuurist väheke kraami, ise ei kogu kuid loodan keegi teine leiab kasutust.
Vene sõjaväelase rihma pannal 6 eur
Inglise kiivri jäänus 6 Eur
Saksa gaasimaski torbik 20 eur
Kõik küsimused ja pakkumised privasse.
Pilte näed siit http://fotoalbum.ee/photos/seersant1/sets/1447183
Vene sõjaväelase rihma pannal 6 eur
Inglise kiivri jäänus 6 Eur
Saksa gaasimaski torbik 20 eur
Kõik küsimused ja pakkumised privasse.
Viimati muutis n-seersant, K Sept 23, 2015 6:02 pm, muudetud 6 korda kokku.
Re: Müüa vanemad kraami !
Aitan sind natuke, uustulnuk, tääkide hindamisel.n-seersant kirjutas:Vene katkine tääk 10eur
See sinu "vene katkine tääk" on lihtsalt täägijäänus. Kuna sellelt kokkusulanud tükilt ka ühtki varuosa võtta ei saa, siis rahaline väärtus antud juhul puudub üldse. Mistap (nagu sa nüüd ehk mõistad) on ka kümneka küsimine pehmelt öeldes naljakas

Soovitan seda ronti pakkuda lihtsalt boonusena koos mõne muu esemega (mis ka natuke raha väärt on).
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
-
- Kasutaja
Hr Borja, ma tänan sind soovituse eest 

Siin ju tääki veel küll, see lukusti, minu kogemustel, võib ka veel tööle hakata.
Mis piirkonnast leitud, milise lahingupaigaga seotud?
Mis piirkonnast leitud, milise lahingupaigaga seotud?
-
- Kasutaja
Tääk on leitud urvaste kandist, võrumaalt.
-
- Kasutaja
Väga tore, et saite jutu lainele, kuid see pole õige teema kus sellest rääkida !
- labidamees
- Veteran
Re: Müüa vanemat kraami !
Seda nüüd jah,et müüdavast täägist arutlemiseks on sobilikum mõni kaitseliiduga seotud alateema.
Mina viiksin teema metsavendluse alla!
Tääki on lühendatud, et mantli alt välja ei paistaks.
Tääki on lühendatud, et mantli alt välja ei paistaks.
- labidamees
- Veteran
Kaitseliitlastel olid ka mantlid ja oli mida varjata.
-
- Kasutaja
Hetkel, see tääk on müüa ja kui keegi ära ostab ja tahab arutleda selle üle siis aga palun 

Minu arust täiesti sobiv koht täägi aruteluks. Mina tahtsin seda öelda, et selle väärtus ei seisne ainult vanametalli kaalus. Kui on teada lahinguväli, kust leitud, siis saab tuletada üksuse, kes osales, sealt juba mis kandist poisid olid ja selle peab juba ise juurde kujutlema miks see tääk sinna maha jäi. See on selle roostes tüki sisu.
Kas selline tääk keelatud oli ja kus keelatud oli, selle kohta olen kuulnud mitmelt inimeselt aga tõestus tuua ei ole. Ja kui oligi keelatud, siis kas venelane ja hiinlane seda aktsepteerisid?
Aga selles mõttes vabandust, osta mul ei ole seda vaja.
Kas selline tääk keelatud oli ja kus keelatud oli, selle kohta olen kuulnud mitmelt inimeselt aga tõestus tuua ei ole. Ja kui oligi keelatud, siis kas venelane ja hiinlane seda aktsepteerisid?
Siin tulebki väga relieefselt välja kvalitatiivne erinevus mõtlemisvõimelise teadusinimese ja tavafoorumlase, kes arulagedalt suvalist kraami süvenemata kokku krabab, vahel!vana kirjutas:Minu arust täiesti sobiv koht täägi aruteluks. Mina tahtsin seda öelda, et selle väärtus ei seisne ainult vanametalli kaalus. Kui on teada lahinguväli, kust leitud, siis saab tuletada üksuse, kes osales, sealt juba mis kandist poisid olid ja selle peab juba ise juurde kujutlema miks see tääk sinna maha jäi. See on selle roostes tüki sisu.
(vabandan, ka minul ei ole vaja seda osta!)
- labidamees
- Veteran
Aga kuhu jääb allikakriitiline suhtumine?Täikadel on iga teine kõver konks nostalgitseva leegionäri varudest...
Ürita siis teadust teha või midagi.Ma kraban igaks juhuks kokku,eks pärast selgub.
Ürita siis teadust teha või midagi.Ma kraban igaks juhuks kokku,eks pärast selgub.
Kõige kindlam on ikka ise maa seest välja võtta, siis tead kindlalt, et siit see on. Täikadel müüvad täika inimesed.
-
- Kasutaja
See ongi minul leitud. Ja minu teada see on just see koht kus seda müüa !