OSTAN SAKSA TEHNIKA OSASI!!!!!!!!!!!! TEL:5013315 või PS

Kas algset pilti ka on? Ma tahaks näha kui rõve ta enne oli.labidamees kirjutas:Kaks päeva nühkimist,kraapimist,ahastust ja meeleheidet...lõpptulemus sai selline.
Hea mõte!nonn kirjutas:Hakka või suitsumeheks
Za Otvagu medal numbriga alla 300 000 peaks olema nii 1941-42 - mitte hilisem.nonn kirjutas:Esimene SLAVA ja esimene ZA OTVAGU seerianumbrid alla 300 000-de. Kas sõjaaegsed ?
Kindlasti.nonn kirjutas:Esimene SLAVA ja esimene ZA OTVAGU seerianumbrid alla 300 000-de. Kas sõjaaegsed ?
Mitte kindlastiRaudrist kirjutas:Kindlasti.nonn kirjutas:Esimene SLAVA ja esimene ZA OTVAGU seerianumbrid alla 300 000-de. Kas sõjaaegsed ?
Kusjuures pealesõjaaegne Slava oleks tunduvalt kallim.
Ma ei pidanud silmas nn. sõja järelkaja ordeneid, mida anti mõne aasta jooksul peale sõja lõppu tagantjärele. Need on ikka sõjaaegsed. Pidasin silmas hilisemaid konflikte.Plönn kirjutas:Mitte kindlastiRaudrist kirjutas:Kindlasti.nonn kirjutas:Esimene SLAVA ja esimene ZA OTVAGU seerianumbrid alla 300 000-de. Kas sõjaaegsed ?
Kusjuures pealesõjaaegne Slava oleks tunduvalt kallim., :
AbsoluutseltRaudrist kirjutas:Ma ei pidanud silmas nn. sõja järelkaja ordeneid, mida anti mõne aasta jooksul peale sõja lõppu tagantjärele. Need on ikka sõjaaegsed. Pidasin silmas hilisemaid konflikte.Plönn kirjutas:Mitte kindlastiRaudrist kirjutas:Kindlasti.nonn kirjutas:Esimene SLAVA ja esimene ZA OTVAGU seerianumbrid alla 300 000-de. Kas sõjaaegsed ?
Kusjuures pealesõjaaegne Slava oleks tunduvalt kallim., :