Naljakad pildid
Re: Naljakad pildid
Puhas klassika!
Ikka jalad ees ...
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Villu Tamme meenutab FB-s ja oleks rumal jätta memuaarikatke jagamata, sest nooremate põlvkondade foorumlaste jaoks võib sellest kõvasti kasu olla eluteel. Pildi võib igamees ise silme ette manada:
"80ndate lõpus tulin ühekorra koju ja köögilaua taga oli üks külaline, kes jõi seal puhast piiritust ilma erilisi nägusid tegemata, mingit Mehukattit ega isegi veeklaasi polnud näha, ma ei tahtnud kehvem mees olla, kallasin endale kah, rüüpasin pool teeklaasitäit sisse ja istusin täitsa tavalise näoga edasi, endal terve söögitoru põles sees. Mees kallas uuesti kolmandiku võrra klaasidesse, võttis oma klaasi ja lasi kraanist vett ääreni peale, siis sain alles aru, et olin ise ennast tillist tõmmanud."
"80ndate lõpus tulin ühekorra koju ja köögilaua taga oli üks külaline, kes jõi seal puhast piiritust ilma erilisi nägusid tegemata, mingit Mehukattit ega isegi veeklaasi polnud näha, ma ei tahtnud kehvem mees olla, kallasin endale kah, rüüpasin pool teeklaasitäit sisse ja istusin täitsa tavalise näoga edasi, endal terve söögitoru põles sees. Mees kallas uuesti kolmandiku võrra klaasidesse, võttis oma klaasi ja lasi kraanist vett ääreni peale, siis sain alles aru, et olin ise ennast tillist tõmmanud."
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Siia juurde teine meenutus:divine kirjutas:Villu Tamme meenutab
Juhtus sedagi, et mõnda punkarit keskmiselt kolm korda päevas miilitsasse viidi. Nagu näiteks Anti Pathique’i, keda Viru tänava ühest otsast teise minekul üksteist korda peatati.
“See, nagu selgub, oligi nii. Tegemist oli “Mosfilmi” linateose “TASS on volitatud teatama” võtetega, kuhu Anti koos teiste punkidega tookord kiirustas. Praeguse “Hella hundi” kõrtsi ette, Rohelisele turule seati tookord, 1984. aastal, üles keskeuroopalik vabaõhukohvik, kus peaosaline Viktor Tihhonov plaane pidas, taustaks Tallinna stiilseimad pungid. Kes selleks puhuks oma harjad guasshhvärvidega eredatesse toonidesse olid võõbanud. Viru tänava poed olid maskeeritud – riidepoe “Siluett” vitriin teatas näiteks: “Sex Shop”, selle ees istus punase harjaga Ivar Kont (Velikije Luki) ja jõi otse pudelist “Vana Tallinnat”.
……
“Punkide lemmikuteks olidki tol ajal Moskva kinotegelased, kes iga kord, kui mõnes poliitilises filmis tuli kujutada Euroopat, sõitsid Tallinna, helistasid Villu Tammele ja palusid kõik kohalikud pungid kokku ajada.”
Minult küsitakse tihti, et kuidas ma teen vahet piltidel kes on eestlane ja kes on sakslane. Ütlen ausalt, see ei ole üldse raske.
- Manused
-
- sgfsfgsrfg.jpg (121 KiB) Vaadatud 12608 korda
Fotod eestlastest II maailmasõjas, kõik pakkumised teretulnud!
http://www.facebook.com/pages/Otofoto/1 ... 85?sk=info
http://www.facebook.com/pages/Otofoto/1 ... 85?sk=info
Väga hea!otofoto kirjutas:Minult küsitakse tihti, et kuidas ma teen vahet piltidel kes on eestlane ja kes on sakslane. Ütlen ausalt, see ei ole üldse raske.

- labidamees
- Veteran
Häbilugu nii kaasmaalasi solvata!
Narri kuuti, mitte mütsi.
- Manused
-
- lätu.jpg (45.17 KiB) Vaadatud 12407 korda
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Foto: via kasutaja freiwilliger