Liikus jah seal Siili kandis selline tüüp, kellel vist oli autopeegel käesfunker kirjutas:Kunagi käis mustamäel ringi üks tüüp, kes hoidis käes peeglit ja vaatas kõike ainult läbi selle.
Siin tundub sama sündroom olevat...

Liikus jah seal Siili kandis selline tüüp, kellel vist oli autopeegel käesfunker kirjutas:Kunagi käis mustamäel ringi üks tüüp, kes hoidis käes peeglit ja vaatas kõike ainult läbi selle.
Siin tundub sama sündroom olevat...
See on ikka räige taandareng, ketsid jätavad ju juustulõhna koertele maha.ivalO kirjutas: Muidu patrioodid taaslavastavad vabadusvõitlust ketsides, kojaeide kitlid üll:
Nojah - mida siin kosta või kuhu pista
Need mehed väärivad ka meenutamist ja meelespidamist.Kriuks kirjutas:Nojah - mida siin kosta või kuhu pistaRaudrist kirjutas:http://www.saartehaal.ee/2015/06/16/ule ... malestust/
Velikije Luki kutsub....
Minu arvates väärivad meenutamist ja meelespidamist need inimesed, kes on teinud midagi väärikat, sõltumata nende rahvusest või poliitilistest eelistustest. In corpore kellegi halvustamine või ülistamine pole õige tee.LoCo kirjutas:Need mehed väärivad ka meenutamist ja meelespidamist.Kriuks kirjutas:Nojah - mida siin kosta või kuhu pistaRaudrist kirjutas:http://www.saartehaal.ee/2015/06/16/ule ... malestust/
Velikije Luki kutsub....
Loen siit välja, et käisid juulikuise tretiga juba ära.LoCo kirjutas:
Need mehed väärivad ka meenutamist ja meelespidamist.
Heh, vot ei käinud, ei saa muljetada.ivalO kirjutas:Loen siit välja, et käisid juulikuise tretiga juba ära.LoCo kirjutas: Need mehed väärivad ka meenutamist ja meelespidamist.
Võiksid paari sõnaga muljetada.
Minu arvates väärivad meenutamist ja meelespidamist need ca 6500 eestlast, kes peale tööpataljonides ellu jäämist seal kahurilihana oma lõpu leidsid.Raudrist kirjutas: Minu arvates väärivad meenutamist ja meelespidamist need inimesed, kes on teinud midagi väärikat, sõltumata nende rahvusest või poliitilistest eelistustest. In corpore kellegi halvustamine või ülistamine pole õige tee.