Mis aukraadiga tegu?
Re: Mis aukraadiga tegu?
võin küll eksida, aga minu meelest reamees. Ümber paguni jookseb pael (nn учебная тесьма), mis näitab et ta on kuskil koolis saanud eriväljaõppe. Pagunimärk näitab, et tegemist on lennuväega. Allosa tähed I A pean üle kontrollima, aga võiks olla nt esimese armee lennusalk vmt (Nublu ütleb kohe ja peast ;o)
Mis asi tal vasaku käe peal on - nutikell? 

Uur pluss ümbris käepeal kandmiseks.
Ja üks tore soomlaste pilt ka.Taga kiri ,et 19.oktoobril Katšinas võetud ja Juha ja Paavo on pildil.Mis mundrimallid neil on`?
Inglise sinel, aga mehed pigem ingerlased.
Need huvitavad paging näitavad mh seda, et tegemist oli vabatahtlikuga (punutud peal servas) ning et ta õppis tõenäoliselt Läänerinde lipnikekoolis (asus minu mäletamist mööda Gatšinas)nonn kirjutas:Lisan veel ühe pildi ,huvitavate pagunitega.
Veel üks pagunikandja linnuga. Taga kiri: Mälestuseks kodulistele Daniililt.
Olen leidnud ühe üksiku sedalaadi paguni,mis oli sinepikollast värvi ja pealt nagu plüüsjas,sametine.
Olen leidnud ühe üksiku sedalaadi paguni,mis oli sinepikollast värvi ja pealt nagu plüüsjas,sametine.
- labidamees
- Veteran
Meediku jaoks jah.
Ümmargune on ametniku, mitte ohvitseri kokard.
see peaks olema Venemaa Punase Risti teenistuses seisev ametnik (paguni muster on ametniku oma), aukraadilt kolleegiumiregisraator (kõige madalam klass). Sõjaväearsti pagun oli teise joonisega ja kokard oli neil minu mäletamist mööda ovaalne.
Kas lampassid olid ainult kõrgemate auastmete tunnuseks?
- Manused
-
- tsaari armee.jpg (77.13 KiB) Vaadatud 18762 korda