Viimaste postituste valguses näib üha tõenäolisem, et numbrid K.-400 - 499 olid planeeritud/reserveeritud uuele tehnikale ja minu käsutuses oleva dokumentatsiooni alusel võiks lisada ka kuupäeva: 31.05.39. Sellest hiljem on uus tehnika kasutusele võetud...
terv
õ
Maastikuauto Vidal Tempo G1200 ...
Re: Maastikuauto Vidal Tempo G1200 ...
Veel üks ilus foto Eesti kaitseväe Vidal Tempo maastikuautost, masinas istuvad lennuväelased.
foorum.rindeleht.ee
Uhke pilt! Herr Õpetaja loetelu järgi seega Õhukaitse Suurtükiväegrupp.
Kas ma loen õieti taustal olevalt sildilt välja, et:
"SIIN EI SUITSETATA"
Kas ma loen õieti taustal olevalt sildilt välja, et:
"SIIN EI SUITSETATA"
Rannarootsi Muuseumi fotokogust.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Samast portsust lihtsalt üks lahe foto massinatest Tondil.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Väga huvitavad fotod. Kus kogu seeriat vaadata saab?divine kirjutas:Samast portsust lihtsalt üks lahe foto massinatest Tondil.
Pak-36 kenasti sabas.
Ma vist panin muis.ee pildiotsingusse "sõjaväe" ja tuli terve seeria.LoCo kirjutas:Väga huvitavad fotod. Kus kogu seeriat vaadata saab?divine kirjutas:Samast portsust lihtsalt üks lahe foto massinatest Tondil.
BMW R12 ka kenasti pildil. Üks neist, mis omal ajal meile saadeti.
A.
A.
Väga mõnus vaade. Sai just kasarmute eest mõned päevad tagasi mööda jalutatud,divine kirjutas:Samast portsust lihtsalt üks lahe foto massinatest Tondil.
nüüd hea end tollesse aega mõelda

Siit saab mootorimüra ka juurde... Mõned fantaasiad saavad purustatud...
https://www.youtube.com/watch?v=6hQaoE0iIZ8
A.
https://www.youtube.com/watch?v=6hQaoE0iIZ8
A.