OSTAN Vabadussõja ausammaste postkaarte.
Re: OSTAN Vabadussõja ausammaste postkaarte.
Tere. Kui mõtled neid kaarte - pilte mis ise siia üles panid, siis Viljandi eest maksin vist 13-14 euri ei mäleta täpselt. Üks teine seltsimees kukkus ka OSTA-s seda pakkuma. See on Viljandi sambast huvitav võte. Tõenäoliselt tehtud enne samba avamist. Muidu tavalised Viljandi samba kaardid on odavad. Fotode kohta ei oska eriti midagi öelda kuna ma ise fotosid ei kogu. Kärstna on rohkem levinud kui Rõuge. Hea kui 2-3 euri tükist saad vast.
Aga kui üldiselt vabadussõja ausammaste kaarte mõtled, siis hinnad on seinast seina. Need mis levinud ( Rakvere, Viljandi, Pärnu, Kuressaare ) ei maksa midagi, haruldasemate eest olen maksnud 160 eurot. Olen nõus rohkemgi maksma mõne kaardi eest nagu siinses kuulutuses mainitud Vetla ja Sininõmme eest 200 euri.
Aga kui üldiselt vabadussõja ausammaste kaarte mõtled, siis hinnad on seinast seina. Need mis levinud ( Rakvere, Viljandi, Pärnu, Kuressaare ) ei maksa midagi, haruldasemate eest olen maksnud 160 eurot. Olen nõus rohkemgi maksma mõne kaardi eest nagu siinses kuulutuses mainitud Vetla ja Sininõmme eest 200 euri.
aitähh ammendava vastuse eest!
Tänu siinsele foorumile õnnestus täna osta Vetla vabadussõja ausamba kaart. Sai makstud nii nagu lubatud 200 eurot.
Puudu on veel siis vaid Sininõmme. Kõik pakkumised oodatud.
Puudu on veel siis vaid Sininõmme. Kõik pakkumised oodatud.
...ja siis edasi välismaal asuvad, hauatähised, võidutulealtarid, mälestustahvlid... Su tööl pole lõppu näha 

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Ega jah, ja on veel Loodearmee omad, mis on ka jubedalt haruldased 

Mis samba avamine.....pilt sai natsa kehva aga asjatundjad saavad vast aru 

- Manused
-
- P1016710.JPG (143.71 KiB) Vaadatud 14569 korda
Tere. See on Puhja samba avamine. Olgugi, et pilt tundub plekiline pakun seda kindlasti OSTAS.
Jällegi tänu siinsele foorumile sai mu kogu täiendust järjekordse pärli näol. Tänan Taavit! Nimelt lisandus Sininõmme ausamba postkaart. Maksin nagu lubatud 200 euri, kuigi säilivus ei ole perfektne on tegu üliharuldase postkaardiga. Peale enda kogu tean veel kahte meest kellel see kaart kogus olemas.
Paneks ühtlasi ka uued söödad välja
Nimelt on paar vabadussõja ausammast teada foto formaadis, mitte postkaardiformaadis.
Need on: Kehra, Vabadusristi kavaleride ja Pagari lahingu ausambad.
Oleks huvi siis postkaardiformaadis need ausambad omandada.
Maksan normaalselt
Ilmselt olen ainuke loll, kes vabadussõja ausammaste postkaartide eest nii palju eurikuid välja raatsib käia.
Kaege siis minu scannitud kogu, mis on kõigile avalik.
Paneks ühtlasi ka uued söödad välja

Nimelt on paar vabadussõja ausammast teada foto formaadis, mitte postkaardiformaadis.
Need on: Kehra, Vabadusristi kavaleride ja Pagari lahingu ausambad.
Oleks huvi siis postkaardiformaadis need ausambad omandada.
Maksan normaalselt

Kaege siis minu scannitud kogu, mis on kõigile avalik.
UP
Endiselt oodatud kõik pakkumised vabadussõja ausammaste postkaartide osas!
Endiselt oodatud kõik pakkumised vabadussõja ausammaste postkaartide osas!
Tõstaks, siis jälle teemat.
Pakuda tasub kõike. Teen igale huvipakkuvale kaardile konkreetse hinnapakkumise. Samuti saab hinnainfot sellisel juhul, kui kaart mind ennast ei huvita!
Huvitaks veel Kohila, Riigiküla, Rannu, Krivasoo, Pankjavitsa jne.
Pakuda tasub kõike. Teen igale huvipakkuvale kaardile konkreetse hinnapakkumise. Samuti saab hinnainfot sellisel juhul, kui kaart mind ennast ei huvita!
Huvitaks veel Kohila, Riigiküla, Rannu, Krivasoo, Pankjavitsa jne.
Kas Kriwasoo on kotkaga?
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Tere. Jah on kotkaga.
Järgmine sööt välja:
Sellise originaal fotopostkaardi eest maksan 300.-
Sobivad ka muud võtted sellest sambast.
Sellise originaal fotopostkaardi eest maksan 300.-
Sobivad ka muud võtted sellest sambast.
Tundub, et eurodel tänapäeval võimu ei ole.
Kui kellegil mõni huviatav vabadusõja ausamba või tahvli kaart on, aga müüa ei taha/raatsi, siis võibolla sobib vahetus?
Samas ostan endiselt oma kogusse vabadussõja ausammaste ja tahvlite originaal fotopostkaarte. Pakkuda võib kõike!
Kui kellegil mõni huviatav vabadusõja ausamba või tahvli kaart on, aga müüa ei taha/raatsi, siis võibolla sobib vahetus?
Samas ostan endiselt oma kogusse vabadussõja ausammaste ja tahvlite originaal fotopostkaarte. Pakkuda võib kõike!