Tuvastamiseks sõduritega foto
Tuvastamiseks sõduritega foto
Tere!!!!
Keegi oskab kindlasti kohe puusalt tulistada, et mis meestega / väeliigiga tegu on? Foto peaks olema tehtud Hiiumaal.
Keegi oskab kindlasti kohe puusalt tulistada, et mis meestega / väeliigiga tegu on? Foto peaks olema tehtud Hiiumaal.
Re: Tuvastamiseks sõduritega foto
Väeliiki on raske öelda aga esimene mees on Kaitseväe noorem-allohvitser, tagumine ilmselt samuti allohvitser.
Pildistatud 1937. aastal.
Pildistatud 1937. aastal.
foorum.rindeleht.ee
Kaks motoriseeritud Kaitseväe nahka, ei muud oska kosta tõepoolest.
Küsi motomeeste foorumist, ehk kammivad numbrimärgi järgi midagi välja.
Küsi motomeeste foorumist, ehk kammivad numbrimärgi järgi midagi välja.
L numbrimärgil tähistab Läänemaad.
Tsikli margi ütleb vast ppp?
Tsikli margi ütleb vast ppp?
Jah, 1937-nda aasta Läänemaa tsiviilnumbriga tsikkel, ilmselt 20-ndate lõpust või äärmisel juhul 30-ndate algusest. Patraku ei oska esimese hooga midagi kindlat kosta, pole mingi "masslevinud" isend, äkki prantslane või inglane... aga ma mõtlen veel selle üle
Nr järgi pole ilmselt võimalik tuvastada.

Väga tänan kõiki vastajaid!
Sineli kraelõkmel puudub trafarett. Ainus väeliik/teenistus, millele 1936.a. vormistatuudis polnud trafarette ette nähtud, oli piirivalve. Trafarettide kehtestamine jäeti vist siseministri pädevusse, kui ma õigesti mäletan. Seega - äkki ongi tegemist piirikatega?
Minul käis sama mõte, et piirivalvurid.
sama mõte oli ka minul. Aga kuna eelmise mundrimalliga olid neil kandiga lõkmed, tahtsin kirjeldusest järgi vaadata, aga unustasin.
Kollase kandiga rohelised lõkmed.
Mul peaks üks kusagil olema, aga mitte ei leia üles.
Mul peaks üks kusagil olema, aga mitte ei leia üles.
Ega selle tsikli mark vahepeal välja pole ujunud?
Mina ei oska kosta, pole südant valutanud ka sellel teemal, kuigi lubasin. Panem Auto-motosse mõistatamiseks.
No nii, lugeja Tartumaalt määras raskusteta ära, et tegu on inglise Triumphiga, midagi mudeli ND 550 taolist
http://www.roncobb.com/TriND.html
või siis ehk 350 ccm mootoriga mudeliga ehk. Aga silinder paistab suhteliselt jäme...
http://www.roncobb.com/TriND.html
või siis ehk 350 ccm mootoriga mudeliga ehk. Aga silinder paistab suhteliselt jäme...
Siin üks valik sõjaaegseid kuid paistab et selleks hetkeks on antud isend tootmiselt maas.
Ülaltoodud plakatil kõik Kolmanda Reichi kaherattalised, Inglise Triumphi ei saagi seal olla.